OnlinePOS indgår nyt samarbejde med indkøbsforening

Bag det nye indkøbssamarbejde, Systemkøb, står de tre store fødevaregrossister AB, BC og Inco. I et kapløb om at tilbyde kunderne de bedste fordele og muligheder har Systemkøb netop indgået et samarbejde med OnlinePOS.

Systemkøb er Danmarks nye indkøbssamarbejde, hvis formål er at sikre foodservicebranchen billigere indkøb, en lang række ydelser og services og redskaber til at vækste og optimere forretningen. Denne vision ligger i tråd med OnlinePOS, som igennem 10 år har skabt et brugervenligt og intuitivt POS-system.

Mange af vores nuværende kunder ligger i samme segment som Systemkøbs medlemmer. Det betyder at vi kan tilbyde vores egne kunder og medlemmerne af indkøbsnetværket at gøre fx bestilling, lagerhåndtering og varemodtagelse nemmere og smartere end de gør i dag.

Kontakt os for at høre nærmere om det nye indkøbssamarbejde.

Kategori: Nyhed

Tilmeld dig vores nyhedsbrev