BackOffice

OnlinePOS kassesystem til bar & natklub

OnlinePOS har gennem sit samarbejde med flere af landets største kæder indenfor nattelivet udviklet et POS system, hvor der er taget højde for de problemstillinger man typisk møder i den del af branchen.

kassesystem til restauration, restaurant og cafe - OnlinePOS

OnlinePOS kassesystem

OnlinePOS er et cloud-baseret kassesystem, hvilket gør det utroligt fleksibelt, både hvad angår den daglige brug af kasseapparatet, såvel som tilretning af varer og priser, administration af personale- og gavekort, udtræk af rapporter, statistikker mv.

OnlinePOS har foruden et kortmodul, som håndterer både personale-, prepaid– og gavekort, timestyring, kundestyring, også mulighed for ubegrænset antal msg-sider linket efter hinanden, lagerstyring og meget mere.

OnlinePOS er et abonnementsbaseret kassesystem hvilket betyder, at man i stedet for en større engangsinvestering, betaler et mindre beløb for hardware og installationsomkostninger, og derefter et månedligt abonnement.

Abonnementet dækker dels brugen af systemet, løbende opdateringer, samt fri 24 timers support alle ugens 7 dage.

all-in-one POS til natklub

OnlinePOS All-in-one er en elegant og pladsbesparende POS løsning. På grund af det kompakte design og den integrerede printer i soklen er denne type terminal meget anvendelig på steder med lidt plads, og steder hvor printeren er meget udsat for væskespild. Kasseterminalen har som standard indbygget kundedisplay, samt mulighed for kortlæser.
OnlinePOS All-in-one leveres i 10″, 12″ og 15″ skærmstørrelser.

OnlinePOS tablet

Med en tablet løsning fra OnlinePOS får du et mobilt kasseapparat, som er nemt at flytte rundt i restaurationen. Vores tablet løsning bliver ofte anvendt i ude- og eventbarer, eller hvor pladsen bag disken er meget begrænset. Derudover muliggør brugen af vores tabletløsning, at systemet kan køre trådløst via WiFi.

kassesystem natklub

OnlinePOS klassiske 15″ touch løsning er en meget robust og driftsikker POS løsning. Det at kasseterminalen har glas til kant, betyder at terminalen er vandtæt. Dette er en meget udbredt terminaltype i barer og natklubber, da dens størrelse gør den nem og overskuelig at anvende. Kasseterminalen kan leveres med kundedisplay og kortlæser.

OnlinePOS kassesystem backoffice

BackOffice

Til OnlinePOS kassesystem er der som standard tilknyttet et BackOffice-system hvorfra alt opsætning af varer, priser, prisskift, rabatkort, personalekort osv. kan tilrettes. Eftersom at POS systemet er onlinebaseret, muliggør det at tilpasse systemet real-time gennem det tilknyttede BackOffice, som er tilgængeligt gennem alle enheder med adgang til internet. Derudover kan du direkte i BackOffice følge med i og tilrette dit lager.

BackOffice giver også mulighed for at trække flere rapporter og statistikker, såsom avancerapport og salg pr. produkt, ekspedient eller pr. time. Fra BackOffice er der ligeledes mulighed for integration til økonomisystem, vagtplan og meget mere.

Øl- og spiritustæller

OnlinePOS har fuld integration til Scan-Drink spiritusanlæg og MultiTeknik fadølstæller. Dette gør, at tællerne automatisk nulstilles sammen med kassen, samtidigt med at der genereres en rapport over eventuelle afvigelser mellem registreret salg i kassesystemet og tællerne.

Udvalgte kunder

NOX

REKOM

Zwei Grosse Bier Bar

OnlinePOS håndterminal

OnlinePOS Håndterminal sikrer en optimeret arbejdsgang i restaurationen. Håndterminalen er optimal i de forretninger, hvor man bruger værtinder til bordservering. Så snart en bestilling er tastet ind sendes drikkevarerne til baren, hvor bartenderen kan forbedrede drikkevarerne til servering. Håndterminalen har endvidere mulighed for dels at splitte en bordregning, samt at afslutte/betale og printe denne.

OnlinePOS kassesystem håndterminal
Kædeløsning danmark

Kædeløsninger

OnlinePOS er specielt velegnet til små og store restaurationskæder, da man via vores HQ BackOffice har mulighed for at tilknytte et ubestemt antal restauranter til et samlet backoffice.

Dette sikrer at man hurtigt og nemt kan danne sig et overblik over alle koncernens forretningsenheder.

Via vores kædeløsning har man endvidere mulighed for at bruge personale, gæste og gavekort
på tværs af de enkelte forretningsenheder.

Udvalgte referencer

Se fuld funktionsoversigt

Kontakt os og hør nærmere

Navn (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Telefon (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Tilmeld mig OnlinePOS nyhedsbrev