BackOffice

OnlinePOS kassesystem til detail

OnlinePOS kassesystem til detail er udviklet i samspil med flere større detailhandelskæder,
hvilket har medført at man i dag håndterer fuld lagerstyring samt integration til økonomisystem og webshop.

kassesystem til detail - OnlinePOS

OnlinePOS detailsystem

OnlinePOS kassesystem til detail er velegnet til alle detailbutikker. Systemet er let at betjene, og det tilknyttede Back-Officesystem gør det nemt at oprette nye varer og priser, samtidig med, at det giver et komplet overblik med hensyn til rapporter, statistikker, aktuel lagerbeholdning osv. Kassesystemet kan udbygges med stregkodescanner, label- og skilteprinter samt integreret betalingskortterminal.

OnlinePOS håndterer endvidere kundedatabaser med mulighed for udsendelse af regninger til kontokunder, byttemærker, tilgodesedler, personale- og gavekort, integreret personsøger for tilkald af ansvarshavende etc. OnlinePOS er abonnementsbaseret hvilket betyder, at man i stedet for en større engangsinvestering betaler et mindre beløb for hardware og installationsomkostninger, og derefter betales et månedligt abonnement. Abonnementet dækker dels brugen af systemet, løbende opdateringer, samt fri support 24 timer i døgnet, alle ugens 7 dage.

all-in-one POS detail

OnlinePOS All-in-one er en elegant POS løsning, da printeren er integreret i soklen. På grund af det kompakte design optager denne type terminal minimal plads på disken.. Kasseterminalen har som standard indbygget kundedisplay, samt mulighed for kortlæser.
OnlinePOS All-in-one leveres i 10″, 12″ og 15″ skærmstørrelser.

OnlinePOS tablet

Med en tablet løsning fra OnlinePOS får du et mobilt kasseapparat, som er nemt at flytte rundt i butikken. Samtidigt er det en pladsbesparende løsning i et moderne design. Derudover muliggør brugen af vores tabletløsning, at systemet kan køre trådløst via WiFi.

kassesystem detail

OnlinePOS klassiske 15″ touch løsning er en meget robust og driftsikker POS løsning. Dette er en meget udbredt terminaltype i alle typer butikker, da dens størrelse gør den nem og overskuelig at anvende, hvilket eksempelvis kan være en fordel ved brug af OnlinePOS kundemodul. Kasseterminalen kan leveres med kundedisplay og kortlæser.

OnlinePOS kassesystem backoffice

BackOffice

Til OnlinePOS kassesystem er der som standard tilknyttet et BackOffice-system hvorfra alt opsætning af varer, priser, prisskift, rabatkort, personalekort osv. kan tilrettes. Eftersom at POS systemet er onlinebaseret, muliggør det at tilpasse systemet real-time gennem det tilknyttede BackOffice, som er tilgængeligt gennem alle enheder med adgang til internet. Derudover kan du direkte i BackOffice følge med i og tilrette dit lager.

BackOffice giver også mulighed for at trække flere rapporter og statistikker, såsom avancerapport og salg pr. produkt, ekspedient eller pr. time. Fra BackOffice er der ligeledes mulighed for integration til økonomisystem, vagtplan og meget mere.

Udvalgte kunder

Trend Accessories

Folkekirkens Nødhjælp

SkatePro

Kædeløsning danmark

Kædeløsninger

OnlinePOS er specielt velegnet til små og store detailkæder, da man via vores HQ BackOffice har mulighed for at tilknytte et ubestemt antal butikker til et samlet backoffice.

Dette sikrer at man hurtigt og nemt kan danne sig et overblik over alle koncernens forretningsenheder.

Via vores kædeløsning har man endvidere mulighed for at bruge personale og gavekort
på tværs af de enkelte forretningsenheder.

Udvalgte referencer

Se fuld funktionsoversigt

Kontakt os og hør nærmere

Navn (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Telefon (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Tilmeld mig OnlinePOS nyhedsbrev