BackOffice

OnlinePOS kassesystem til festivaller og koncerter

OnlinePOS kassesystem til festivaller og koncerter er udviklet i samspil med nogle af danmarks største festivaller, hvilket har resulteret i et system, som er skræddersyet til afholdelse af større events.

OnlinePOS holder styr på hele eventet

OnlinePOS kassesystem backoffice

Service Center

Fra det tilknyttede service center har du online adgang til alle funktioner i systemet, såsom opsætning af varer, priser, rabatkort, adgangskort osv. Da POS systemet kører online, kan du i service centret følge salget og trække rapporter i real-time. Det er dermed muligt at få et øjebliksbillede over eventet direkte fra din computer, uanset hvor du befinder dig.

Derudover er der dedikerede service center funktioner til pengevogn og drikkevarerlager, hvor alle penge/drikkevarebestillinger håndteres. På den måde er det hele integreret i ét system, hvilket sikrer en succesfuld afholdelse af dit event.

Cashless

Med OnlinePOS kan du også køre dit event cashless ved brug af vores kortsystem. Gæsterne har mulighed for at indbetale penge på vores cashless kort i dedikerede indbetalingsboder, hvorefter cashless kortet kan bruges på alle tilknyttede kasseterminaler. Det vil herudover være muligt at tilknytte diverse rabatter og kreditter til kortene, som evt. kan bruges i forbindelse med firmaarrangementer.

Festival Cashless kassesystem

Integration til økonomisystem

Integration kassystem økonomisystem

OnlinePOS kan integreres til de mest gængse økonomisystemer. Ved at integrere dit kassesystem og økonomisystem bliver det nemmere end nogensinde før at bogføre dine salg.

Se mulighederne

Betalingssystem

Integration kassystem betalingsterminal

OnlinePOS kan integreres med nogle af de bedste betalingsløsninger på markedet, heriblandt den lynhurtige IPP350 integrerede dankortterminal og MobilePay.

Se mulighederne

Udvalgte referencer

Se fuld funktionsoversigt

Kontakt os og hør nærmere

Navn (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Telefon (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Tilmeld mig OnlinePOS nyhedsbrev