BackOffice

OnlinePOS kassesystem til genbrugsbutikker

OnlinePOS kassesystem til genbrugsbutikker er udviklet i samspil med flere større genbrugskæder,
hvilket har medført at man i dag har et system, som er tilpasset til branchens behov

kassesystem til detail - OnlinePOS

OnlinePOS

OnlinePOS kassesystem til genbrugsbutikker er special designet til at gøre overgangen til et moderne kassesystem ubesværet for både dig og dit personale. Systemet er let at betjene, og behøvet for oplæring er derfor minimalt. I det tilknyttede BackOffice system kan man nemt oprette nye varer og priser samt få et komplet overblik over dagens salg.

OnlinePOS er abonnementsbaseret hvilket betyder, at man i stedet for en større engangsinvestering betaler et mindre beløb for hardware og installationsomkostninger og derefter betales et månedligt abonnement. Abonnementet dækker dels brugen af systemet, løbende opdateringer, samt fri support 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage.

all-in-one POS detail

OnlinePOS All-in-one er en elegant POS løsning, da printeren er integreret i soklen. På grund af det kompakte design optager denne type terminal minimal plads på disken. Kasseterminalen har som standard indbygget kundedisplay, samt mulighed for kortlæser.

OnlinePOS All-in-one leveres i 10″, 12″ og 15″ skærmstørrelser.

OnlinePOS tablet

Med en tablet løsning fra OnlinePOS får du et mobilt kasseapparat, som er nemt at flytte rundt i butikken. Samtidigt er det en pladsbesparende løsning i et moderne design. Derudover muliggør brugen af vores tabletløsning, at systemet kan køre trådløst via WiFi.

kassesystem detail

OnlinePOS klassiske 15″ touch løsning er en meget robust og driftsikker POS løsning. Dette er en meget udbredt terminaltype i alle typer butikker, da dens størrelse gør den nem og overskuelig at anvende, hvilket eksempelvis kan være en fordel ved brug af OnlinePOS kundemodul. Kasseterminalen kan leveres med kundedisplay og kortlæser.

OnlinePOS kassesystem backoffice

BackOffice

Til OnlinePOS kassesystem er der som standard tilknyttet et BackOffice-system hvorfra alt opsætning af varer, priser, prisskift, rabatkort, personalekort osv. kan tilrettes. Eftersom at POS systemet er onlinebaseret, muliggør det at tilpasse systemet real-time gennem det tilknyttede BackOffice, som er tilgængeligt gennem alle enheder med adgang til internet. Derudover kan du direkte i BackOffice følge med i og tilrette dit lager.

BackOffice giver også mulighed for at trække flere rapporter og statistikker, såsom avancerapport og salg pr. produkt, ekspedient eller pr. time. Fra BackOffice er der ligeledes mulighed for integration til økonomisystem, vagtplan og meget mere.

Integration til økonomisystem

Integration kassystem økonomisystem

OnlinePOS kan integreres til de mest gængse økonomisystemer. Ved at integrere dit kassesystem og økonomisystem bliver det nemmere end nogensinde før at bogføre dine salg.

Se mulighederne

Betalingssystem

Integration kassystem betalingsterminal

OnlinePOS kan integreres med nogle af de bedste betalingsløsninger på markedet, heriblandt den lynhurtige IPP350 integrerede dankortterminal og MobilePay.

Se mulighederne
Kædeløsning danmark

Kædeløsninger

OnlinePOS er specielt velegnet til små og store genbrugskæder, da man via vores HQ BackOffice har mulighed for at tilknytte et ubestemt antal butikker til et samlet backoffice.
Dette sikrer at man vil hurtigt og nemt kan danne sig et overblik over alle koncernens forretningsenheder.
Via vores kædeløsning har man endvidere mulighed for at bruge personale og gavekort på tværs af de enkelte forretningsenheder.

Udvalgte referencer

Se fuld funktionsoversigt

Kontakt os og hør nærmere

Navn (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Telefon (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Tilmeld mig OnlinePOS nyhedsbrev