BackOffice

OnlinePOS kassesystem til restaurant & cafe

OnlinePOS kassesystem til restaurationer er udviklet i samarbejde med restauratører fra et bredt snit af restaurationsbranchen, hvilket betyder at OnlinePOS kan tilpasses enhver restauration. Dette har samtidigt resulteret i et POS system, der er intuitivt og meget let at bruge.

kassesystem til restauration, restaurant og cafe - OnlinePOS

OnlinePOS kassesystem

OnlinePOS er et cloud-baseret kassesystem, hvilket gør det utroligt fleksibelt, både hvad angår den daglige brug af kasseapparatet, såvel som tilretning af varer og priser, administration af personale- og gavekort, udtræk af rapporter, statistikker mv.

OnlinePOS har foruden et kortmodul, som håndterer både personale-, prepaid– og gavekort, timestyring, kundestyring, også mulighed for ubegrænset antal msg-sider linket efter hinanden, lagerstyring og meget mere.

OnlinePOS er et abonnementsbaseret kassesystem hvilket betyder, at man i stedet for en større engangsinvestering, betaler et mindre beløb for hardware og installationsomkostninger, og derefter et månedligt abonnement.

Abonnementet dækker dels brugen af systemet, løbende opdateringer, samt fri 24 timers support alle ugens 7 dage.

all-in-one

OnlinePOS All-in-one er en elegant og pladsbesparende POS løsning, da printeren er integreret i soklen. På grund af det kompakte design er denne type terminal meget anvendelig, som eksempelvis tjenerterminal placeret ude i restaurationen. Kasseterminalen har som standard indbygget kundedisplay, samt mulighed for kortlæser.
OnlinePOS All-in-one leveres i 10″, 12″ og 15″ skærmstørrelser.

OnlinePOS tablet

Med en tablet løsning fra OnlinePOS får du et mobilt kasseapparat, som er nemt at flytte rundt i restaurationen. Vores tablet løsning bliver ofte anvendt i ude- og eventbarer, eller hvor pladsen bag disken er meget begrænset. Derudover muliggør brugen af vores tabletløsning, at systemet kan køre trådløst via WiFi.

kassesystem detail

OnlinePOS klassiske 15″ touch løsning er en meget robust og driftsikker POS løsning. Det at kasseterminalen har glas til kant, betyder at terminalen er vandtæt. Dette er en meget udbredt terminaltype i restauranter og cafeer, da dens størrelse gør den nem og overskuelig at anvende. Kasseterminalen kan leveres med kundedisplay og kortlæser.

OnlinePOS kassesystem backoffice

BackOffice

Til OnlinePOS kassesystem er der som standard tilknyttet et BackOffice-system hvorfra alt opsætning af varer, priser, prisskift, rabatkort, personalekort osv. kan tilrettes. Eftersom at POS systemet er onlinebaseret, muliggør det at tilpasse systemet real-time gennem det tilknyttede BackOffice, som er tilgængeligt gennem alle enheder med adgang til internet. Derudover kan du direkte i BackOffice følge med i og tilrette dit lager.

BackOffice giver også mulighed for at trække flere rapporter og statistikker, såsom avancerapport og salg pr. produkt, ekspedient eller pr. time. Fra BackOffice er der ligeledes mulighed for integration til økonomisystem, vagtplan og meget mere.

Take-away

Med OnlinePOS Take-away har du mulighed for at dine kunder kan bestille take-away direkte fra restaurantens egen hjemmeside. Bestillingen vil herefter automatisk blive registreret på kasseterminalen, samtidigt med at ordren bliver printet i køkkenet med navn på kunden og afhentningstidspunkt. Take-away modulet kan løbende opdateres med hensyn til maks antal bestillinger indenfor et givent tidsrum, så man undgår at tage mod bestillinger man ikke kan nå at lave.

Udvalgte kunder

Cocks & Cows

COFOCO

Goma Sushi

OnlinePOS håndterminal

OnlinePOS Håndterminal sikrer en optimeret arbejdsgang i restaurationen. Så snart en bestilling er tastet ind sendes drikkevarerne til baren og maden til køkkenet. Håndterminalen har endvidere mulighed for dels at splitte en bordregning, samt at afslutte/betale og printe denne.

OnlinePOS kassesystem håndterminal
Kædeløsning danmark

Kædeløsninger

OnlinePOS er specielt velegnet til små og store restaurationskæder, da man via vores HQ BackOffice har mulighed for at tilknytte et ubestemt antal restauranter til et samlet backoffice.

Dette sikrer at man hurtigt og nemt kan danne sig et overblik over alle koncernens forretningsenheder.

Via vores kædeløsning har man endvidere mulighed for at bruge personale, gæste og gavekort
på tværs af de enkelte forretningsenheder.

Udvalgte referencer

Se fuld funktionsoversigt

Kontakt os og hør nærmere

Navn (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Telefon (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Tilmeld mig OnlinePOS nyhedsbrev