BackOffice

OnlinePOS kassesystem til spillesteder

OnlinePOS kassesystem til spillesteder er udviklet i samspil med flere større spillesteder i Danmark, hvilket sikrer at systemet er let at bruge, samt at det kan tilpasses til lige netop jeres behov.

kassesystem til spillesteder - OnlinePOS

OnlinePOS kassesystem

OnlinePOS er et cloud-baseret kassesystem, hvilket gør det utroligt fleksibelt, både hvad angår den daglige brug af kasseapparatet, såvel som tilretning af varer og priser, administration af personale- og gavekort, udtræk af rapporter, statistikker mv.

OnlinePOS har foruden et kortmodul, som håndterer både personale-, prepaid– og gavekort, timestyring, kundestyring, også mulighed for ubegrænset antal msg-sider linket efter hinanden, lagerstyring og meget mere.

OnlinePOS er et abonnementsbaseret kassesystem hvilket betyder, at man i stedet for en større engangsinvestering, betaler et mindre beløb for hardware og installationsomkostninger, og derefter et månedligt abonnement.

Abonnementet dækker dels brugen af systemet, løbende opdateringer, samt fri 24 timers support alle ugens 7 dage.

all-in-one

OnlinePOS All-in-one er en elegant og pladsbesparende POS løsning, da printeren er integreret i soklen. På grund af det kompakte design er denne type terminal meget anvendelig, som eksempelvis tjenerterminal placeret ude i restaurationen. Kasseterminalen har som standard indbygget kundedisplay, samt mulighed for kortlæser.
OnlinePOS All-in-one leveres i 10″, 12″ og 15″ skærmstørrelser.

OnlinePOS tablet

Med en tablet løsning fra OnlinePOS får du et mobilt kasseapparat, som er nemt at flytte rundt i restaurationen. Vores tablet løsning bliver ofte anvendt i ude- og eventbarer, eller hvor pladsen bag disken er meget begrænset. Derudover muliggør brugen af vores tabletløsning, at systemet kan køre trådløst via WiFi.

kassesystem detail

OnlinePOS klassiske 15″ touch løsning er en meget robust og driftsikker POS løsning. Det at kasseterminalen har glas til kant, betyder at terminalen er vandtæt. Dette er en meget udbredt terminaltype i restauranter og cafeer, da dens størrelse gør den nem og overskuelig at anvende. Kasseterminalen kan leveres med kundedisplay og kortlæser.

OnlinePOS kassesystem backoffice

BackOffice

Til OnlinePOS kassesystem er der som standard tilknyttet et BackOffice-system hvorfra alt opsætning af varer, priser, prisskift, rabatkort, personalekort osv. kan tilrettes. Eftersom at POS systemet er onlinebaseret, muliggør det at tilpasse systemet real-time gennem det tilknyttede BackOffice, som er tilgængeligt gennem alle enheder med adgang til internet. Derudover kan du direkte i BackOffice følge med i og tilrette dit lager.

BackOffice giver også mulighed for at trække flere rapporter og statistikker, såsom avancerapport og salg pr. produkt, ekspedient eller pr. time. Fra BackOffice er der ligeledes mulighed for integration til økonomisystem, vagtplan og meget mere.

OnlinePOS håndterminal

OnlinePOS Håndterminal sikrer en optimeret arbejdsgang i restaurationen. Så snart en bestilling er tastet ind sendes drikkevarerne til baren. Håndterminalen har endvidere mulighed for dels at splitte en bordregning, samt at afslutte/betale og printe denne.

OnlinePOS kassesystem håndterminal

Integration til økonomisystem

Integration kassystem økonomisystem

OnlinePOS kan integreres til de mest gængse økonomisystemer. Ved at integrere dit kassesystem og økonomisystem bliver det nemmere end nogensinde før at bogføre dine salg.

Se mulighederne

Betalingssystem

Integration kassystem betalingsterminal

OnlinePOS kan integreres med nogle af de bedste betalingsløsninger på markedet, heriblandt den lynhurtige IPP350 integrerede dankortterminal og MobilePay.

Se mulighederne

Udvalgte referencer

Se fuld funktionsoversigt

Kontakt os og hør nærmere

Navn (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Telefon (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Tilmeld mig OnlinePOS nyhedsbrev