BackOffice

Et kassesystem til store og små forretninger

OnlinePOS er et onlinebaseret kassesystem, hvilket betyder at du har adgang til alle kassesystemets funktioner direkte fra din computer, tablet eller smartphone. Eftersom at hele systemet ligger online, betyder det også, at det ikke er noget problem at samle dine forretninger i et BackOffice. Du finder derfor her et system, som kan vokse sammen med dig og din forretning, og hvor du kan følge med i din forretnings daglige gang uden nødvendigvis at skulle være tilstede fysisk.

Kassesystem Hardware

OnlinePOS kassessystem

Vi tilbyder et komplet kassesystem, som kan tilpasses et hvert behov. Uanset om du leder efter et kasseapparat til din restaurant, natklub, special butik eller noget helt andet, så har vi en løsning til dig.

OnlinePOS er et abonnementsbaseret kassesystem hvilket betyder, at man i stedet for en større engangsinvestering betaler et mindre beløb for hardware og installationsomkostninger og derefter et månedligt abonnement. I abonnementet er inkluderet fri adgang til alle funktioner, løbende opdateringer samt fri support døgnet rundt. På den måde slipper du for uforudsete ekstra regninger.

Vi har også et kassesystem til dig

Vælg din branche og se hvordan vi kan hjælpe dig

Restaurant & Cafe

Restaurant & Cafe

OnlinePOS kassesystem til restaurationer er udviklet i samarbejde med restauratører fra et bredt snit af restaurationsbranchen, hvilket betyder at OnlinePOS kan tilpasses enhver restauration.

Læs mere

Bar & Natklub

Bar & Natklub

OnlinePOS har gennem sit samarbejde med flere af landets største kæder indenfor nattelivet udviklet et POS system, hvor der er taget højde for de problemstillinger man typisk møder i den del af branchen.

Læs mere

Detail

Detail

OnlinePOS kassesystem til detail er udviklet i samspil med flere større detailhandelskæder, hvilket har medført at man i dag håndterer fuld lagerstyring samt integration til økonomisystem.

Læs mere

Kan du ikke finde din branche?
Bare rolig, OnlinePOS kan tilpasses til lige netop dine behov.

Kontakt os og hør nærmere

Festival & koncerter

Festival & koncerter

OnlinePOS kassesystem til festivaller er udviklet i samarbejde med nogle af Danmarks største festivaller, og systemet er derfor skræddersyet til at holde styr på driften under afholdelsen.

Læs mere

Genbrugsbutikker

Genbrugsbutikker

OnlinePOS kassesystem til genbrugsbutikker er udviklet i samspil med flere større genbrugskæder, hvilket har medført at man i dag har et system, som er tilpasset til branchens behov

Læs mere

Spillesteder

Spillesteder

OnlinePOS kassesystem til spillesteder er udviklet i samspil med flere større spillesteder i Danmark, hvilket sikrer at systemet er let at bruge og som kan tilpasse til lige netop jeres behov.

Læs mere
Integration kassystem økonomisystem

Integration til økonomisystem

Med en integration mellem dit kassesystem og økonomisystem kan du ubesværet bogføre alle dine salg. Det vil både du, din revisor og ikke mindst dine kunder blive glade for, da du nu kan koncentrere dig om det, som virkelig er vigtigt; at drive din forretning.

Læs mere

Integration til alle dine yndlings apps

OnlinePOS kan integreres til alle dine yndlings apps, så du nemt kan overføre data mellem alle dine programmer. På den måde slipper du for at bruge en masse tid på at flytte data fra et system til et andet.

Læs mere
Kassesystem Integrationer

Et kassesystem til hele kæden

Alle vores abonnementer inkluderer gratis support døgnet rundt 365 dage om året

Alle vores kassesystemer kan selvfølgelig integreres med et bredt udvalg af betalingsterminaler

Integreret betalingsterminal

  • Integreret i kasseterminalen
  • Support 24/7/365
  • Kontaktløs betaling

Mobil betalingsterminal

  • Modtag betalinger over alt via mobilnettet
  • Support 24/7/365
  • Kontaktløs betaling

Mobil betalingsterminal

  • Modtag betalinger via mobilnet og WiFi
  • Support 24/7/365
  • Kontaktløs betaling
Se alle mulighederne

Kontakt os for yderligere information og priser

Navn (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Telefon (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Tilmeld mig OnlinePOS nyhedsbrev