Betalingsløsninger

- Til detail og genbrugsbutik

Se vores kassesystemer til detail og genbrugsbutik

Hos OnlinePOS sætter vi brugervenlighed, funktionalitet og kvalitet i højsædet, hvilket afspejles i vores driftssikre og stabile produkter.

All-in-One Kassesystem

OnlinePOS All-in-One er et smart og pladsbesparende kassesystem med touch.

Bonprinteren er integreret i soklen, og terminalen har som standard indbygget kundedisplay, samt mulighed for kortlæser. På grund af det kompakte og hårdføre design er denne type terminal meget anvendelig, som eksempelvis terminal på en bardisk eller i forbindelse med afholdelse af events.

OnlinePOS All-in-One leveres i 10″, 12″ og 15″ skærmstørrelser og leveres med passende pengeskuffe.

Kassesystem til iPad

Med en kasseløsning til iPad får du et mobilt kasseapparat, som er nemt at flytte rundt i restauranten. Vores løsning bliver ofte anvendt i ude- og eventbarer, eller hvor pladsen bag disken er meget begrænset.

Scannere

Mobile eller integrerede stregkodescannere gør det muligt at registrerer salg, returvarer og tilgodebeviser ved indscanning af stregkode. Et kassesystem med stregkodescanner og stregkodelæser gør det nemt og overskueligt at følge salget.

Label og skilteprintere

Med en label- eller skilteprinter kan man nemt og hurtigt printe stregkoder og skilte til ens forretning. Stregkoderne registreres i kassesystemet, så varen kan genkendes og registreres korrekt ved indscanning.

Betalingsterminaler

OnlinePOS kan integreres med nogle af de hurtigste betalingsløsninger på markedet. Det gælder bl.a. dankortterminal til iPhone, mobil dankortterminal, MobilePay, ApplePay, kontaktløs betaling, osv.

Ekstra udstyr

Derudover er det muligt at bestille en række ekstraudstyr til betjening og administration af personaler mv. Det gælder fx labels, bonruller, keyhangere og kort. Kortene findes i forskellige typer som fx magnetkort eller RFID-kort.

Mål og dimensioner på OnlinePOS Kassesystem

Er du i tvivl om OnlinePOS Kassesystem kan stå et bestemt sted? Du kan se mål og dimensioner her.

Mål og dimensioner på OnlinePOS Kassesystem

Priser på OnlinePOS kassesystem

Hos OnlinePOS har vi en gennemsigtig prispolitik, der betyder at man aldrig er i tvivl om hvad man betaler for hos os. Vi har ingen skjulte gebyrer, og lave omkostninger på vores hardware. Vi gør alt for at holde vores priser nede, så de imødekomme store som små kunder. Der er muligt at leje et kassesystem eller lease et kassesystem hos OnlinePOS, men ofte vælger kunden at investere i udstyret. Kontakt os for en samlet pris på det udstyr du efterspørger

Kontakt os

Vores sikkerhed er din sikkerhed

Med OnlinePOS er du sikker på et kassesystem der overholder al gældende lovgivning på området. Vores system er bl.a. godkendt af Skat, og vi lever op til de nyeste regler om datasikkerhed og persondata.

Det er muligt at leje et kassesystem eller lease et kassesystem hos OnlinePOS, men ofte vælger kunden at investere i udstyret.

Kontakt os for en samlet pris på det udstyr du efterspørger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev