Betalingsløsninger

- Til festival og event

Se vores kassesystemer til festival og event

Hos OnlinePOS sætter vi brugervenlighed, funktionalitet og kvalitet i højsædet, hvilket afspejles i vores driftssikre og stabile produkter.

All-in-One Kassesystem

OnlinePOS All-in-One er et smart og pladsbesparende kassesystem med touch.

Bonprinteren er integreret i soklen, og terminalen har som standard indbygget kundedisplay, samt mulighed for kortlæser. På grund af det kompakte og hårdføre design er denne type terminal meget anvendelig, som terminal til festival og events. All-in-One festivalterminal fås i 10” skærmstørrelse, som er optimal størrelse til et festival set up, og leveres med passende pengeskuffe, hvis man ikke kører cashless

Betalingsterminaler

OnlinePOS kan integreres med nogle af de hurtigste betalingsløsninger på markedet. Det gælder bl.a. PAX A920 (kasseterminal- og betaling i én enhed), integreret dankortterminal, mobil dankortterminal, MobilePay, ApplePay, kontaktløs betaling, osv.

Ekstra udstyr

Derudover er det muligt at bestille en række ekstraudstyr til betjening og administration af personaler mv. Det gælder fx labels, bonruller, keyhangere og kort. Kortene findes i forskellige typer som fx magnetkort eller RFID-kort.

Mål og dimensioner på OnlinePOS Kassesystem

Er du i tvivl om OnlinePOS Kassesystem kan stå et bestemt sted? Du kan se mål og dimensioner her.

Mål og dimensioner på OnlinePOS Kassesystem

Cashless løsning

Med OnlinePOS kan du også køre dit event cashless ved brug af vores kortsystem. Gæsterne har mulighed for at indbetale penge på vores cashless kort, hvorefter cashless kortet kan bruges på alle tilknyttede kasseterminaler. Det vil herudover være muligt at tilknytte diverse rabatter og kreditter til kortene, som evt. kan bruges i forbindelse med VIP-arrangementer eller i særlige barer og boder.

Priser på OnlinePOS kassesystem

Hos OnlinePOS har vi en gennemsigtig prispolitik, der betyder at man aldrig er i tvivl om hvad man betaler for hos os. Vi har ingen skjulte gebyrer, og lave omkostninger på vores hardware. Vi gør alt for at holde vores priser nede, så de imødekomme store som små kunder. Der er muligt at leje et kassesystem eller lease et kassesystem hos OnlinePOS, men ofte vælger kunden at investere i udstyret. Kontakt os for en samlet pris på det udstyr du efterspørger

Kontakt os

Vores sikkerhed er din sikkerhed

Med OnlinePOS er du sikker på et kassesystem der overholder al gældende lovgivning på området. Vores system er bl.a. godkendt af Skat, og vi lever op til de nyeste regler om datasikkerhed og persondata.

Det er muligt at leje et kassesystem eller lease et kassesystem hos OnlinePOS, men ofte vælger kunden at investere i udstyret.

Kontakt os for en samlet pris på det udstyr du efterspørger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev