Betalingsløsninger

- Til kantiner og catering

Se vores kassesystemer til kantiner og catering

Hos OnlinePOS sætter vi brugervenlighed, funktionalitet og kvalitet i højsædet, hvilket afspejles i vores driftssikre og stabile produkter.

All-in-One Kassesystem

OnlinePOS All-in-One er et smart og pladsbesparende kassesystem med touch.

Bonprinteren er integreret i soklen, og terminalen har som standard indbygget kundedisplay, samt mulighed for kortlæser. På grund af det kompakte og hårdføre design er denne type terminal meget anvendelig, som terminal til festival og events. All-in-One festivalterminal fås i 10” skærmstørrelse, som er optimal størrelse til et festival set up, og leveres med passende pengeskuffe, hvis man ikke kører cashless.

Kassesystem til iPad

Med en kasseløsning til iPad får du et mobilt kasseapparat, som er nemt at flytte rundt i restauranten. Vores løsning bliver ofte anvendt i ude- og eventbarer, eller hvor pladsen bag disken er meget begrænset.

Scannere

Mobile eller integrerede stregkodescannere gør det muligt at registrerer salg, returvarer og tilgodebeviser ved indscanning af stregkode. Et kassesystem med stregkodescanner og stregkodelæser gør det nemt og overskueligt at følge salget.

Label og skilteprintere

Med en label- eller skilteprinter kan man nemt og hurtigt printe stregkoder og skilte til ens forretning. Stregkoderne registreres i kassesystemet, så varen kan genkendes og registreres korrekt ved indscanning.

Betalingsterminaler

OnlinePOS kan integreres med nogle af de hurtigste betalingsløsninger på markedet. Det gælder bl.a. dankortterminal til iPhone, mobil dankortterminal, MobilePay, ApplePay, kontaktløs betaling, osv

Ekstra udstyr

Derudover er det muligt at bestille en række ekstraudstyr til betjening og administration af personaler mv. Det gælder fx labels, bonruller, keyhangere og kort. Kortene findes i forskellige typer som fx magnetkort eller RFID-kort.

Integreret vægt

Med en integreret vægt til dit OnlinePOS kassesystem vejes varen automatisk og beløbet registreres i kassen. Der opnås en besparelse af tid, samt angivelse af den rette pris på varen.

Mål og dimensioner på OnlinePOS Kassesystem

Er du i tvivl om OnlinePOS Kassesystem kan stå et bestemt sted? Du kan se mål og dimensioner her.

Mål og dimensioner på OnlinePOS Kassesystem

Priser på OnlinePOS kassesystem

Hos OnlinePOS har vi en gennemsigtig prispolitik, der betyder at man aldrig er i tvivl om hvad man betaler for hos os. Vi har ingen skjulte gebyrer, og lave omkostninger på vores hardware. Vi gør alt for at holde vores priser nede, så de imødekomme store som små kunder. Der er muligt at leje et kassesystem eller lease et kassesystem hos OnlinePOS, men ofte vælger kunden at investere i udstyret. Kontakt os for en samlet pris på det udstyr du efterspørger.

Kontakt os

Det er muligt at leje et kassesystem eller lease et kassesystem hos OnlinePOS, men ofte vælger kunden at investere i udstyret.

Kontakt os for en samlet pris på det udstyr du efterspørger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev