Betalingsløsninger

- Til natklub og bar

Se vores kassesystemer til natklub og bar

Hos OnlinePOS sætter vi brugervenlighed, funktionalitet og kvalitet i højsædet, hvilket afspejles i vores driftssikre og stabile produkter.

All-in-One Kassesystem

OnlinePOS All-in-One er et smart og pladsbesparende kassesystem med touch.

Bonprinteren er integreret i soklen, og terminalen har som standard indbygget kundedisplay, samt mulighed for kortlæser. På grund af det kompakte og hårdføre design er denne type terminal meget anvendelig, som eksempelvis terminal på en bardisk eller i forbindelse med afholdelse af events.

OnlinePOS All-in-One leveres i 10″, 12″ og 15″ skærmstørrelser og leveres med passende pengeskuffe.

OnlinePOS garderobeprint

Garderobebilletter bliver automatisk printet samtidig med betaling for garderobe.

Ved brug af OnlinePOS integreret garderobeprinter er man sikker på at få registreret alle entreindtægter, da hver enkel garderobebillet registreres direkte i kassen.

Pagersystem

OnlinePOS Pagersystem sikrer en let og ubesværet kommunikation i baren/diskoteket, uanset om der er tale om beskeder fra bar til indgang eller tilkald af ansvarshavende, kontrollør, vagt etc. Pageren viser beskeden, der er sendt, samt lokationen den er sendt fra.

Øl- og spiritustæller

OnlinePOS har fuld integration til Scan-Drink spiritusanlæg og MultiTeknik fadølstæller. Dette gør, at tællerne automatisk nulstilles sammen med kassen, samtidigt med at der genereres en rapport over eventuelle afvigelser mellem registreret salg i kassesystemet og tællerne.

Betalingsterminaler

OnlinePOS kan integreres med nogle af de hurtigste betalingsløsninger på markedet. Det gælder bl.a. dankortterminal til iPhone, mobil dankortterminal, MobilePay, ApplePay, kontaktløs betaling, osv.

Ekstra udstyr

Derudover er det muligt at bestille en række ekstraudstyr til betjening og administration af personaler mv. Det gælder fx labels, bonruller, keyhangere og kort. Kortene findes i forskellige typer som fx magnetkort eller RFID-kort.

Mål og dimensioner på OnlinePOS Kassesystem

Er du i tvivl om OnlinePOS Kassesystem kan stå et bestemt sted? Du kan se mål og dimensioner her.

Mål og dimensioner OnlinePOS Kassesystem

Priser på OnlinePOS kassesystem

Hos OnlinePOS har vi en gennemsigtig prispolitik, der betyder at man aldrig er i tvivl om hvad man betaler for hos os. Vi har ingen skjulte gebyrer, og lave omkostninger på vores hardware. Vi gør alt for at holde vores priser nede, så de imødekomme store som små kunder. Der er muligt at leje et kassesystem eller lease et kassesystem hos OnlinePOS, men ofte vælger kunden at investere i udstyret. Kontakt os for en samlet pris på det udstyr du efterspørger.

Kontakt os

Vores sikkerhed er din sikkerhed

Med OnlinePOS er du sikker på et kassesystem der overholder al gældende lovgivning på området. Vores system er bl.a. godkendt af Skat, og vi lever op til de nyeste regler om datasikkerhed og persondata.

Det er muligt at leje et kassesystem eller lease et kassesystem hos OnlinePOS, men ofte vælger kunden at investere i udstyret.

Kontakt os for en samlet pris på det udstyr du efterspørger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev