Betalingsløsninger

- Til restaurant og café

Se vores kassesystemer til restaurant og café

Hos OnlinePOS sætter vi brugervenlighed, funktionalitet og kvalitet i højsædet, hvilket afspejles i vores driftssikre og stabile produkter.

All-in-One Kassesystem

OnlinePOS All-in-One er et smart og pladsbesparende kassesystem med touch.

Bonprinteren er integreret i soklen, og terminalen har som standard indbygget kundedisplay, samt mulighed for kortlæser. På grund af det kompakte design er denne type terminal meget anvendelig, som eksempelvis tjenerterminal placeret ude i restaurationen.

OnlinePOS All-in-One leveres i 10″, 12″ og 15″ skærmstørrelser og
evt. med passende pengeskuffe.

Kassesystem til tablet

Med en kasseløsning til tablet får du et kasseapparat, som er nemt at flytte rundt i restauranten. Vores løsning bliver ofte anvendt i ude- og eventbarer, eller hvor pladsen bag disken er meget begrænset.

Ubegrænset antal køkkenprintere

Det er muligt at tilslutte et ubegrænset antal køkkenprintere. På køkkenprinterne kan der udskrives bonner af alle køkkenbestillinger eller udvalgte boner. Boner kan også udskrives, når gæsterne ”signalerer” til tjenerne, at de er klar til næste servering, og de kan opdeles i fx forretter, hovedretter eller desserter eller efter specifikke funktioner i køkkenet. Endvidere kan der tilknyttes en samlebon, som opsummerer hvor mange af de enkelte retter, der er bestilt.

Håndterminaler til bordbestilling- og betaling

OnlinePOS har flere typer af håndterminaler, som alle sikrer en optimeret arbejdsgang i restaurationen. Så snart en bestilling er tastet ind sendes drikkevarerne til baren og maden til køkkenet. Håndterminalen har endvidere mulighed for dels at splitte en bordregning ned på enkeltseatings, samt at afslutte/betale og printe denne enten fra en mobil printerenhed eller direkte fra håndterminalen.

Betalingsterminaler

OnlinePOS kan integreres med nogle af de hurtigste betalingsløsninger på markedet. Det gælder bl.a. dankortterminal til iPhone, mobil dankortterminal, MobilePay, ApplePay, kontaktløs betaling, osv.

Ekstra udstyr

Derudover er det muligt at bestille en række ekstraudstyr til betjening og administration af personaler mv. Det gælder fx labels, bonruller, keyhangere og kort. Kortene findes i forskellige typer som fx magnetkort eller RFID-kort.

Mål og dimensioner på OnlinePOS Kassesystem

Er du i tvivl om OnlinePOS Kassesystem kan stå et bestemt sted? Du kan se mål og dimensioner her.

Mål og dimensioner OnlinePOS Kassesystem

Priser på OnlinePOS kassesystem

Hos OnlinePOS har vi en gennemsigtig prispolitik, der betyder at man aldrig er i tvivl om hvad man betaler for hos os. Vi har ingen skjulte gebyrer, og lave omkostninger på vores hardware. Vi gør alt for at holde vores priser nede, så de imødekomme store som små kunder. Der er muligt at leje et kassesystem eller lease et kassesystem hos OnlinePOS, men ofte vælger kunden at investere i udstyret. Kontakt os for en samlet pris på det udstyr du efterspørger.

Kontakt os

Vores sikkerhed er din sikkerhed

Med OnlinePOS er du sikker på et kassesystem der overholder al gældende lovgivning på området. Vores system er bl.a. godkendt af Skat, og vi lever op til de nyeste regler om datasikkerhed og persondata.

Det er muligt at leje et kassesystem eller lease et kassesystem hos OnlinePOS, men ofte vælger kunden at investere i udstyret.

Kontakt os for en samlet pris på det udstyr du efterspørger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev