Servicemeddelelse: Vi oplever problemer med serveren i øjeblikket - Vores udbyder er på sagen.

OnlinePOS deltager i debat om madspild på Folkemødet

OnlinePOS er blevet inviteret til at deltage i en spændende debat om muligheder og udfordringer i kampen mod madspild. Debatten foregår på Folkemødet på Bornholm, og er arrangeret af REGA i samarbejde med Global Compact Network Denmark (GCDK).

REGA og GCDK har søsat et stort fælles projekt, der handler om at finde løsninger til restaurationsbranchens bæredygtighedsudfordringer. Projektet hedder Verdensmål i Værdikæden, og debatten tager konkret fat i verdensmål nr. 12: Ansvarlig forbrug og produktion (delmål 12.3), idet der tages fat på, hvordan madspild kan mindskes i de danske restauranter, og dermed skubbe i retningen af en ressourceeffektiv økonomi. Der bliver ikke kun spurgt til hvordan restauratører bedst kan reducere deres madspild, men også hvordan leverandører kan hjælpe med at reducere madspild yderligere. Det her er OnlinePOS kommer ind i billedet. Vi vil i debatten bidrage med vores tekniske vinkler på hvordan man kan arbejde med madspild som restauratør, og hvordan man kan tænke dette ind i brugen af eksisterende IT- og POS-systemer.

Oplægget til debatten lyder:
I et monopol bestående af et panel af både restauratører, leverandører og vidensorganisationer, vil vi i ’Mad og Monopolet’ diskuterer de største dilemmaer inden for madspild og hvordan vi i højre grad kan sikre, at vi genbruger og reducerer madspild. Vi stiller skarpt på rejsen mod en endnu mere bæredygtig restaurationsbranche, der arbejder på at udnytte ressourcerne bedre.

Så er er du restauratør? Eller er du leverandør til en restauratør og kan du hjælpe med restaurationsbranchen med at minimere madspild? Kom til debat om, hvordan vi i samarbejde i værdikæden kan skabe de bedste løsninger til fremtidens bæredygtige restaurant, hvor madspild minimeres.

________

Debatten afholdes fredag den 14. juni kl. 17.30-18.30.

Panellet består foreløbigt af:

  • OnlinePOS, Leverandør af POS-systemer siden 2008 til nogle af Danmarks største restaurationer, barer, diskoteker og festivaler
  • Selina Juul, Selina Juul, stifter og bestyrelsesformand af Stop Spild Af Mad og bestyrelsesmedlem af Regeringens Tænketank om Forebyggelse af Madspild og Fødevaretab, DTU Food Lab
  • John Sørensen, projektleder, DTU FOOD
  • Jacob Niebuhr, restauratør, medlem af REGA og formand for Danmarks Restauranter og Cafeer
  • Daniel Knüttel, CEO Noho Partners DK (herunder Cock’s & Cows, Chicks By Chicks mm.)

Læs mere om OnlinePOS’ engagement i REGA



We work closely with you and carry out research to understand your needs and wishes.