VI TROR PÅ EN GRØN FREMTID!

For os er det sund fornuft at investere i den grønne omstilling, og det giver mening, at vi som IT-leverandører tager et ansvar for vores fælles klimaudfordring! Det gælder også på vores serverdrift. Derfor har vi besluttet at flytte vores serverdrift til et nyt servercenter med 100 % grøn energi. Den grønne energi er baseret på vedvarende energikilder, og al overskudsvarme sendes retur som fjernvarme til forbrugerne.

! DET SKAL DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ SOM KUNDE !

Som kunde skal jeres IT-ansvarlige kun foretage sig noget, HVIS der er opsat firewall-regler om kun at modtage fra vores nuværende IP-adresse (91.215.161.187). Samme regel skal nu tilføjes med de nye IP-adresser (86.48.40.35;  86.48.40.36;  86.48.40.37).

OBS.: Det er vigtigt at du/I informerer relevante integrationspartnere, som forbinder til vores server, om ændringen, så integrationen til systemet fortsat fungerer.

Hvornår sker overflytningen?

Der vil være periodiske afbrydelser af få minutters varighed til online-tjenester, som take away, gavekort mv. i nattetimerne fra kl. 00 til 06 i løbet af uge 17. Indtil videre er ændringen planlagt til natten mellem tirsdag og onsdag.

Spørgsmål til overflytningen? Du er velkommen til at skrive til os

Kontakt os

Tilmeld dig vores nyhedsbrev