OnlinePOS

- Brugervenligt kassesystem til detail og genbrugsbutik

Se produkter til detail og genbrug

OnlinePOS kassesystem er udviklet i samspil med flere større kæder indenfor detail og genbrugsbutik

Intuitiv og tilpasset brugerflade

Med en simpel og intuitiv brugerflade er det nemt for nye medarbejdere at anvende OnlinePOS. Kassesystemet kan sættes op, så det passer præcist til behovet i butikken.

Ubegrænset antal produkter

Der er mulighed for nemt og hurtigt at oprette varer og priser i Backoffice, og der kan tilføjes et ubegrænset antal produkter under produktgrupper.

Overblik over hvad og hvem der sælger

I OnlinePOS Bacoffice kan der hentes statistik og rapporter på salg og omsætning ned på produkt- og medarbejderniveau, tid på dagen, ugen, året osv. sammenlignet med tidligere perioder.

Fleksibelt kortmodul

I OnlinePOS kortmodul kan der designes mange typer af kort som fx ekspedientkort, kunde- og loyalitetskort med rabatter og fordele.

Loyalitetskampagner

Der kan oprettes kampagner, særlige fordele eller rabatter for kunder eller udvalgte kundegrupper, som automatisk kører i en specifik periode.

Hurtig lagerstatus

Med OnlinePOS lagerstyring er det muligt at give kunden besked om varen er på lager med det samme uden at skulle bruge tid på at lede efter den.

Hør mere om de mange anvendelsesmuligheder med OnlinePOS

  Jeg accepterer at onlinepos.dk indsamler mit navn, mail, tlf. og firma igennem denne formular

  Vidste du, at...

  Alle rapporter i Backoffice kan hentes i real-time?

  Så du hele tiden har overblik over salget under fx en kundeaften, by-night eller udsalg.

  Gå til backoffice
  Login lige her

  Imødekommer behovene i detailbranchen

  OnlinePOS til detail imødekommer de udfordringer man står
  overfor i branchen.

  Systemet understøtter salg, pris- og lagerstyring, ekspedientkort, rabat- og kundekort, kundedatabaser med mulighed for automatisk udsendelse af regninger og meget mere.

  Et samlet system til detail og genbrugsbutik

  Med OnlinePOS til detail fås en samlet løsning med kasse,
  stregkodescanner, label- og skilteprinter og integreret betalingskorterminal.

  OnlinePOS understøtter salg, pris- og lagerstyring, ekspedientkort, rabat- og kundekort, kundedatabaser med mulighed for automatisk udsendelse af regninger og meget mere.

  Vores support sidder klar til at hjælpe 24/7

  Uanset hvornår på døgnet der skulle opstå problemer er vores supportteam klar til at hjælpe dig – alle dage – året rundt.

  Priser på OnlinePOS kassesystem

  Hos OnlinePOS har vi en gennemsigtig prispolitik, der betyder at man aldrig er i tvivl om hvad man betaler for hos os. Vi har ingen skjulte gebyrer, og lave omkostninger på vores hardware. Vi gør alt for at holde vores priser nede, så de imødekomme store som små kunder. Der er muligt at leje et kassesystem eller lease et kassesystem hos OnlinePOS, men ofte vælger kunden at investere i udstyret. Kontakt os for en samlet pris på det udstyr du efterspørger.

  Kontakt os

  Vi valgte OnlinePOS, da vi var på udkig efter et brugervenligt POS-system, som vi også kunne få indflydelse på, da det er vigtigt for en organisation som vores. Det er denne fleksibilitet og det tætte samarbejde vi værdsætter.

  Tom Sand Jensen, Udviklingskonsulent hos Danmission Genbrug

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev