OnlinePOS

- Fleksibelt og smart kassesystem til festival og event

Se produkter til festival og event

OnlinePOS kassesystem til festival og event er udviklet i samarbejde med nogle af Danmarks største festivaler igennem flere år

Real time overblik

Med OnlinePOS Backoffice kan der hentes real-time data og statistik ud fra et bredt udvalg af parametre og kriterier som fx salgstal pr. bod, område og lagerbeholdning på pladsen. På den måde er festivalen altid på forkant, og kan allokere ressourcer til de rigtige steder.

Nem tilpasning og opsætning

I Backoffice er det muligt nemt og hurtigt at opsætte og vedligeholde produkter og priser. Produktopsætning og sortiment kan derfor hurtigt tilpasses den enkelte bar/bod og styres centralt.

Kan bruges uden oplæring

Med en simpel og intuitiv brugerflade er det nemt at anvende kassesystemet. Med få produkter i en bar/bod kan frivillige let betjene gæsterne og tage imod betaling.

Cashcard udvider mulighederne

Muligheden med cashcard er mange, og opsætningen er meget fleksibel og kan laves for grupper af kort eller på det individuelle kort som fx et personligt gæstekort med rabat eller kredit

Fokus på svind og ressourcer

Ved at udstede et kort eller armbånd til gæsterne forsvinder
kontanthåndtering helt eller delvist. Dette øger betalingshastigheden og mindsker svind, da betaling i stedet foregår online eller i indbetalingsboder.

Business Intelligence

OnlinePOS har et væld af standardintegrationer til BI-værktøjer og overfører løbende data, så du hele tiden er opdateret og kan se dine yndlingsrapporter når og hvor du vil.

Hør mere om de mange anvendelsesmuligheder med OnlinePOS

  Jeg accepterer at onlinepos.dk indsamler mit navn, mail, tlf. og firma igennem denne formular

  Giv gæsten den bedste service

  Ved at køre cashless minimeres ventetiden for gæsten i de forskellige boder, så de mest belastede perioder kører gnidningsfrit. Mindre ventetid betyder gladere gæster.

  Lagerstyring giver overblik

  OnlinePOS Lagerstyring er en effektiv og simpel måde at sikre sig overblik over enkelte lokationer eller hele festivalen/eventet. Varebestillinger til et hovedlager eller en leverandør kan ske direkte fra terminalen eller imens du er på farten og foodcostberegning kan opsættes ned til mindste detalje.

  Digitale mad- og drikkebilletter til frivillige

  Træt af løse mad- og drikkebilletter? Disse kan digitaliseres og indlæses på et cashcard – uanset om du benytter kortet som betalingsmiddel. Du kan løbende tildele cashcard et antal vouchers via BackOffice, og du behøver ikke at være i besiddelse af det fysiske kort!

  OnlinePOS BackOffice tilgås nemt via en browser, uanset om det er fra din telefon, tablet eller computer.

  Hold styr på alle VIP-gæster

  Udsted kreditkort til dine samarbejdspartnere og send dem en samlet faktura på forbrug efter afvikling. Businesskort kan kombineres med rabataftaler, kreditmax mm.

  365 dage om året

  OnlinePOS har fri support

  Vi står altid klar til at hjælpe uanset tid på døgnet. Supporten foregår pr. telefon eller mail og er 100% gratis.

  Kontakt vores support
  Få hjælp lige her
  Vidste du, at...

  Alle rapporter i Backoffice kan hentes i real-time?

  Så har du altid overblik og kan følge salget pr. bod, område, dag eller i forbindelser med særlige gæster eller arrangementer.

  Gå til backoffice
  Login lige her

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev