OnlinePOS

- Knivskarp leverandør af kassesystem til restaurant og café

Se produkter til restaurant og café

OnlinePOS kassesystem til restaurationer er udviklet i samarbejde med restauratører fra et bredt udsnit af branchen

Statistik og overblik i Backoffice

Backoffice er som standard tilknyttet OnlinePOS kassesystem. Fra Backoffice kan der hentes real-time data og statistik ud fra et bredt udvalg af parametre og kriterier. Det er fx muligt at trække avancerapport og salg pr. produkt,
ekspedient, på specifik dag eller over tid uanset hvor du befinder dig.

Nem tilpasning af varer og priser

I Backoffice er det muligt nemt og hurtigt at opsætte og vedligeholde et ubegrænset antal menuer, produkter og priser. Med timeintervaller kan produkter og menuer gøres tilgængelige i et bestemt tidsrum, og de fjernes automatisk fra skærmen igen.

Fleksibelt modul til oprettelse af kort

I Backoffice kan man designe mange typer af kort fx gave-, loyalitets-, ekspedient-, kunde- eller værdikort, og det er muligt at knytte diverse funktioner, adgangsniveauer, rabatter, fordele og kreditter til kortene.

Hurtig fakturering af kunden

Med OnlinePOS kan du hurtigt udstede en regning til kunden. Det er muligt at fakturere kunden direkte fra kassen via email eller EAN.

Koncernløsning

Med en OnlinePOS koncernløsning er det muligt at trække rapporter på tværs af koncernen, ligesom det er muligt at styre produkter og priser ud fra et samlet Backoffice med OnlinePOS HQ-modul.

Direkte bogføring

Med integrationer til de største økonomiprogrammer på markedet, kan du nemt håndtere den daglige bogføring. Det er muligt at eksportere salget direkte over i økonomisystemet, og dermed lette arbejdet og revisionen.

Hør mere om de mange anvendelsesmuligheder med OnlinePOS

  Jeg accepterer at onlinepos.dk indsamler mit navn, mail, tlf. og firma igennem denne formular

  OnlinePOS Take Away

  OnlinePOS take away giver kunderne mulighed for at bestille take away direkte fra restaurantens hjemmeside. Bestillingen bliver derefter automatisk registreret på kasseterminalen og evt. sendt til køkkenet.

  Take-away modulet kan løbende opdateres med tidspunkt, så maden holder sig frisk til kunden kommer eller produktet bringes ud til kunden.

  Med OnlinePOS Take Away kan der sættes maks på bestillinger helt ned på enkelte
  produkter, så køkkenet altid kan følge med.

  Vi sørger også for at maden bliver bragt ud til kunden. Kontakt os for at høre hvilke udbringningsfirmaer vi samarbejder med tæt på dig.

  OnlinePOS har fri support

  Vi står altid klar til at hjælpe uanset tid på døgnet. Supporten foregår pr. telefon eller mail og er 100% gratis.

  Kontakt vores support
  Få hjælp lige her

  Let bestillingen med en selvbetjeningløsning

  Hos OnlinePOS arbejder vi hver dag på at gøre betaling smartere og hurtigere.

  Med en selvbetjeningløsning kan kunderne ekspedere sig selv via en app eller direkte på terminalen.

  Smart bordbestilling- og betaling

  Med en tablet, håndterminal eller iSMP’er kan tjeneren tage imod ordrer ved bordet. Ordren sendes hurtigt til køkken og bar, og kan ekspederes med det samme. Tjeneren kan desuden udskrive og acceptere betaling ved bordet, og nemt splitte regningen helt ned
  på enkelt-seatings, og flytte seatingen, hvis gæsterne bytter plads.

  Undgå at melde udsolgt til kunden

  Ved registrering af lageret, er det altid muligt at holde styr på
  lagerstatus- og beholdning. Ved at sætte minimumslager op på enkelte produkter, spørger kunden aldrig forgæves efter noget på menuen, da salget kan følges real time under de enkelte produkter.

  Vareflytninger kan laves i mellem koncerner, så lagerværdien
  stemmer ved status.

  Giv kunden den bedste service

  Ved at sende forskellige beskeder til køkkenet, er det muligt at spare gæsterne for unødig ventetid ved at time hvornår de er klar til næste ret.

  Ikke flere glemte kvitteringer

  Med KDS skærme til restauranter og cafeer ryger bestillinger fra kasseterminalen eller bordet op på en skærm i køkkenet. Bestillinger styres på skærmen via bordnummer, og det er muligt at placere skærme til enkelte funktioner fx pakkeskærm, køkkenskærm osv.

  Priser på OnlinePOS kassesystem

  Hos OnlinePOS har vi en gennemsigtig prispolitik, der betyder at man aldrig er i tvivl om hvad man betaler for hos os. Vi har ingen skjulte gebyrer, og lave omkostninger på vores hardware. Vi gør alt for at holde vores priser nede, så de imødekomme store som små kunder. Der er muligt at leje et kassesystem eller lease et kassesystem hos OnlinePOS, men ofte vælger kunden at investere i udstyret. Kontakt os for en samlet pris på det udstyr du efterspørger.

  Kontakt os
  Vidste du, at...

  Alle rapporter i Backoffice kan hentes i real-time

  Så har du altid overblik over salget pr. gæst, tjener, område, dag osv., og på særmenuer og arrangementer.

  Gå til backoffice
  Login lige her

  Vi vil gerne takke for et godt samarbejde og rigtig god service. Supporten er altid i top, og der bliver fulgt op med det samme. Betyder meget for os som Danmarks største kæde.

  Karam Ayad, Ejer af Sushimania

  Vi skiftede til OnlinePOS for ca. 2 år siden, og har været meget glade for det. Systemet er brugervenligt både i forhold til at oprette produkter og knapper på kassen, samt nemt at gå til som tjener. Supporten er dertil god og effektiv. Vi har haft meget glæde af lagerstyringsdelen, og i det hele taget er det nemt at trække statistikker og hente tal. Vi kan godt anbefale OnlinePOS til andre i branchen.

  Ann Qwist, Driftschef hos Cofoco

  Vi har brugt OnlinePOS siden sommeren 2015, og har været meget tilfredse med den service de har givet. De har været gode til at gøre vores ønsker mulige.

  Lars Vraa, Driftchef hos Riccos

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev