OnlinePOS går aktivt ind i kampen mod madspild

OnlinePOS har valgt at indtræde i REGA-samarbejdet. REGA er et brancheinitiativ iværksat af DRC (Danmarks Restauranter og Cafeer). REGA bygger på et grundlæggende arbejde med samfundsansvar i driften hos de enkelte restauratører, og et samarbejde mellem restauratører og leverandører, der alle ønsker at løfte kvaliteten af arbejdet med samfundsansvar. I REGA arbejder DRC målrettet for at fremme og systematisere arbejdet med bæredygtighed i restaurationsbranchen.

I lighed med REGA tror OnlinePOS på, at vi ved at løfte vores samfundsansvar, kan skabe større fokus på madspild og give vores kunder nogle tekniske redskaber til at arbejde målrettet med madspild. I REGA arbejdes der med FN’s og OECD’s minimumsstandarder for ansvarlig virksomhedsadfærd (FN’s Retningslinjer for Menneskerettigheder og Erhverv og OECD’s Retningslinjer for multinationale virksomheder). Det betyder, at medlemmer af REGA arbejder sammen og fokuseret på at forbedre sociale, miljø- og klimamæssige faktorer samt den økonomiske bundlinje.

Projektet kan følges på denne side, som løbende vil blive opdateret. Der vil også blive opdateret på de sociale medier. 

OnlinePOS tager til Folkemødet på Bornholm

OnlinePOS deltager i en spændende debat om madspild i restaurationsbranchen, og kommer med løsninger på hvordan vi som leverandører også tager et ansvar!
Læs mere her.

Vil du gerne følge med i vores madspildsprojekt?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev