BackOffice

Integrer alle dine yndlingsapps

OnlinePOS kan integreres med et udvalg af de stærkeste systemer på markedet indenfor økonomi, løn, vagtplan og bordbooking.
Herunder finder du en oversigt over vores nuværende integrationspartnere.

e-conomic

Integrationen gør det muligt at overføre dit salg fra OnlinePOS direkte over i e-conomics med kun et par klik. Det bliver derfor nemmere end nogensinde før at bogføre dit salg, så du får mere tid til at fokusere på at drive din forretning.

Læs mere om e-conomics

Navision & C5

Via OnlinePOS kan du udtrække dine daglige kasserapporter, som efterfølgende kan uploades direkte ind i Navision eller C5. På den måde slipper du for manuelt at skulle bruge flere dage på at kopiere tal fra et system ind i et andet.

Læs mere om NAV & C5

A-Data

A-Data og OnlinePOS er gået sammen om at lave et brugervenligt, integreret kasse- og økonomisystem. Systemet er onlinebaseret, hvilket betyder, at brugerne har adgang til alle nødvendige funktioner direkte fra deres computer.

Læs mere om A-Data

Planday

Integrationen gør det muligt at overføre din omsætning fra OnlinePOS direkte over i Planday, hvor du efterfølgende har mulighed for at udregne din lønprocent for hele forretningen samt lønprocenten per ekspedient.

Læs mere om planday

Danløn

Ved brug af OnlinePOS timestyringsmodul, hvor dine medarbejdere checker ind og ud på kasseterminalen, kan du overføre dine medarbejderes registrerede timer til Danløn, hvorefter lønnen kan udbetales baseret på de registrerede timer.

Læs mere om Danløn

Booketbord

Med integration til Booketbord bliver det muligt at åbning og lukning af borde sker på tværs af booking- og kassesystem, samt at danne en kundedatabase indeholdende gæstekartotek og tidligere køb, hvilket kan hjælpe til optimerede arbejdsgange.

Læs mere om BookEtBord
spiritustæller integration

Multiteknik

Integration til Multitekniks pagersystem og entrestempel muliggør at sende et ubegrænset antal foruddefinerede beskeder direkte fra kassen til eksempelvis baren, tjener og dørmænd, samt at alle betalende gæster registreres direkte i kassen, når de stemples.

Læs mere om MultiTeknik

MobilePay

Med en MobilePay Point of Sale integration gør du det nemt og sikkert for dine kunder og medarbejdere at betale med MobilePay. Integrationen sørger for at købet bliver sendt til godkendelse på kundens telefon, hvorefter købet registreres i kassen.

Læs mere om MobilePay

DinnerBooking

Med en integration til Dinnerbooking bliver bordene automatisk åbnet i OnlinePOS, når gæsten registreres, som ankommet i Dinnerbooking. Ligeledes bliver bordet igen tilgængeligt til online booking, når regningen afsluttes i på kasseterminalen.

Læs mere om DinnerBooking

Vælg din branche og læs mere om vores kassesystem

Se alle branche eksempler

Kontakt os og hør nærmere

Navn (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Telefon (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Tilmeld mig OnlinePOS nyhedsbrev