Integration til alle dine apps

- OnlinePOS kan integreres med et udvalg af de stærkeste
systemer på markedet indenfor økonomi, løn, vagtplan og
bordbooking

Herunder finder du en oversigt over et udvalg af vores nuværende integrations- og samarbejdspartnere

BOOKETBORD

Med integration til Booketbord bliver det muligt at åbning og lukning af borde sker på tværs af booking- og kassesystem, samt at danne en kundedatabase indeholdende gæstekartotek og tidligere køb, hvilket kan hjælpe til optimerede arbejdsgange.

DINNERBOOKING

Med en integration til Dinnerbooking bliver bordene automatisk åbnet i OnlinePOS, når gæsten registreres, som ankommet i Dinnerbooking. Ligeledes bliver bordet igen tilgængeligt til online booking, når regningen afsluttes i på kasseterminalen.

E-CONOMIC

Integrationen gør det muligt at overføre dit salg fra OnlinePOS direkte over i e-conomics med kun et par klik. Det bliver derfor nemmere end nogensinde før at bogføre dit salg, så du får mere tid til at fokusere på at drive din forretning.

Microsoft Dynamics NAV

Via OnlinePOS kan du udtrække dine daglige kasserapporter, som efterfølgende kan uploades direkte ind i Navision eller C5.

På den måde slipper du for manuelt at skulle bruge flere dage på at kopiere tal fra et system ind i et andet.

A-DATA

A-Data og OnlinePOS er gået sammen om at lave et brugervenligt, integreret kasse- og økonomisystem. Systemet er onlinebaseret, hvilket betyder, at brugerne har adgang til alle nødvendige funktioner direkte fra deres computer.

DANLØN

Ved brug af OnlinePOS timestyringsmodul, hvor dine medarbejdere checker ind og ud på kasseterminalen, kan du overføre dine medarbejderes registrerede timer til Danløn, hvorefter lønnen kan udbetales baseret på de registrerede timer.

MULTITEKNIK

Integration til Multitekniks pagersystem og entrestempel muliggør at sende et ubegrænset antal foruddefinerede beskeder direkte fra kassen til eksempelvis baren, tjener og dørmænd, samt at alle betalende gæster registreres direkte i kassen, når de stemples.

MOBILEPAY

Med en MobilePay Point of Sale integration gør du det nemt og sikkert for dine kunder og medarbejdere at betale med MobilePay. Integrationen sørger for at købet bliver sendt til godkendelse på kundens telefon, hvorefter købet registreres i kassen.

MICROSOFT DYNAMICS NAV OG C5

MICROSOFT DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL

Overvejer I nyt økonomi/ERP-system, der gør det nemt at automatisere processerne på tværs af jeres økonomisystem, kasseapparater og betalingssystemer? Vælg Business Central online fra vores samarbejdspartner Inventio.IT, som OnlinePOS integrerer til. Integrationen betyder, at I slipper for manuel opgørelse af det daglige salg. Salgsdata overføres automatisk fra OnlinePOS til finansdelen i Business Central, klar til bogholderen. Inventio.IT er en del af Dustin, og blandt Microsofts vigtigste Dynamics ERP-partnere i Danmark siden 2001.

Læs mere
https://www.inventio.it/microsoft-dynamics-365/business-central

TRIPLETEX

Kobler du Tripletex sammen med OnlinePOS Kassesystem kan du spare tid og reducere risikoen for fejl, da kasserapporten automatisk bogføres.

POWEROFFICE 

Hurtig og effektiv bogføring. Kasseopgørelsen bliver automatisk sendt til PowerOffice.

BILLY REGNSKABSPROGRAM

OnlinePOS og Billy kan sammen give dig et let og enkelt kassesystem, der selv bogfører dit salg. Det betyder at du ikke skal tænke på at registrere dagens salg fra de forskellige betalingskilder, da de automatisk overføres til dit regnskab i Billy.

easyTableBooking

 

easyTableBooking er et af markedets bedste og billigste reservationssystemer til restauranter og caféer. Systemet har mange opsætnings-muligheder, så det kan tilpasses til netop jeres behov.

 

Læs mere her

Tamigo

 

tamigoer en cloudbaseret løsning, som kombinerer planlægning, fraværshåndtering, performance, medarbejderkommunikation, HR, økonomi og forecasts – i én samlet løsning.

 

Læs mere her

Barma

 

Effektiv e-læring og onboarding
til hotel- og restaurationspersonale

 

Læs mere her

Deliverect

 

Deliverect integrates all your online orders to your existing POS or our Delivery Manager app. Restaurants large and small rely on Deliverect to reduce failures and order mistakes while speeding up order preparation.

 

Læs mere her

Discover Systems

 

Vi udvikler og leverer effektive og enkle løsninger, der hjælper vores kunder med at organisere og tilrettelægge deres arbejdsrutiner – til fordel for deres forretning og deres kunder.

 

Læs mere her

Integration til eksisterende betalingsterminaler

Vi integrerer med flere betalingsterminaler, så måske kan du bruge din eksisterende terminal i integration med OnlinePOS?

Har vi ikke integration til din yndlings app?

Hos OnlinePOS arbejder vi løbende på at lave integrationer til apps, som bruges indenfor de brancher vi dækker. Kontakt os for at høre om vi laver integration til de apps du bruger.

Kontakt OnlinePOS

Tilmeld dig vores nyhedsbrev