KALDESYSTEMER
Kaldesystemer til restaurationsbranchen
Vi tilbyder kaldesystemer, der alle er integreret med vores kassesystem. Oplev smertefri kommunikation mellem enten køkken og gæst eller køkken og tjener med markedets bedste kaldesystemer fra Discover Systems.

Optimer kommunikationen til glæde for gæster og ansatte
I får nem kommunikation
Med kaldesystemerne kan der nemt og diskret kommunikeres mellem personale eller køkken og gæst.
I kan anvende efter behov
Systemerne kan være en permanent del af driften eller anvendes efter behov – f.eks. ved tjenermangel.
I får robuste og diskrete systemer
Systemerne er robuste, pålidelige og diskrete, så I opnår en smertefri kommunikation.
Populære kaldesystemer
I vores sortiment findes både gæste- og tjenerkaldesystemer.

Gæstekaldesystem – Silent Ordering System
Der er ingen tvivl om, hvad bipperen betyder – bip og blink forstås af alle
Ideel løsning ved generel eller akut tjenermangel
Ingen lange køer - mindre stress for gæster og bedre mulighed for mersalg

Tjenerkaldesystem
Undgå flaskehalse og få maden hurtigere ud af køkkenet
Køkkenpersonalet og tjenerne er altid i tæt kontakt
Sikrer, at du får et mere strømlinet serverings- og arbejdsflow

Gæstekaldesystem
Silent Ordering System er et diskret gæstekald, som gør det muligt at kommunikere med gæsterne på en effektiv og behagelig måde. Når gæsterne har bestilt og betalt for deres mad, udstyres de med en elektronisk brik. Brikken tager de med ned til deres bord. Når maden er færdig, bliver der sendt et elektronisk signal til brikken, som diskret bipper og blinker, og nu ved gæsten, at maden er færdig og kan afhentes.
Tjenerkaldesystem
Med et tjenerkaldesystem sikrer du et mere strømlinet serverings- og arbejdsflow i din restauration. Et tjenerkaldesystem giver tjenerne tid til at fokusere på gæsterne og øge deres fokus på mersalg. Restaurantchefen, tjenere og køkkenpersonale kan kaldes, hvis der er spørgsmål eller problemer i køkkenet, der kræver øjeblikkelig opmærksomhed. Samtidig får tjeneren øjeblikkeligt besked, når ordrer er klar. Det betyder optimering af fødevarekvalitet, gæsteservice samt personale effektivitet.

Øvrige produkter

Kasseterminal 17″

SpacePole

Ingenico iPP350
