Servicemeddelelse: Vi oplever problemer med serveren i øjeblikket - Vores udbyder er på sagen.

5 råd til, hvordan du starter en restauration

5 råd til, hvordan du starter en restauration

Dato: 6. marts 2023 | Læsetid: 3-5 min.

Står du og drømmer om at starte din egen restauration? Så skal du læse med her!

Her samler vi fem gode råd til dig, så du er bedre forberedt på, hvad det bl.a. kræver at starte din egen restuaration. Det er nemlig ikke bare sådan lige, at starte sin egen restauration, selvom man godt kunne tro det. Det kræver tid og ordentlig planlægning, hvis det skal lykkedes for dig. Men lad dig ikke slå ud af, at det kan være skræmmende, for hvis nogen kan klare det, så er vi sikre på, at det er dig!

  1. Vær realistisk. Du kan ikke starte en restauration fra den ene dag til den anden. Det tager tid, fordi der er nogle processer, som f.eks. banklån og godkendelse til en erhvervskonto, der kan tage lang tid. Gå derfor i gang i god tid og få dig en god snak med din bankrådgiver eller andre mennesker i branchen og hør om deres erfaringer.
  2. Du skal have et gennemgående koncept for din restauration. Det kan være svært, men dine kunder værdsætter et gennemgående koncept. Det er selvfølgelig ikke altafgørende, men det gør fremtidige beslutninger om f.eks. marketing en del nemmere for dig. På den måde kan dine kunder også nemmere koble din marketing sammen med din restauration.
  3. Du skal finde de rigtige medarbejdere. Du skal gøre op med dig selv, hvilke medarbejdere du gerne vil have. Skal du have en kok ansat? Skal du have en overtjener? Skal de være dygtige til kundeservice og problemhåndtering? Der er mange overvejelser du skal gøre dig, men de rigtige medarbejdere kan være med til at gøre hele forskellen for, om din restauration får succes eller ej.
  4. Du skal have styr på din markedsføring. Det kan være du gør det udelukkende digitalt, det kan også være du kombinerer det, så du både deler flyers ud, men også markedsfører dig digitalt.
  5. Læs vores white paper og bliv meget klogere på, hvad du skal være opmærksom på, når du gerne vil starte din egen restauration.

Vi håber du kan bruge nogle af de her råd på vejen til dit eventyr som restauratør.

Held og lykke med din restauration – og husk, at du bare kan ringe til os, når du skal bruge et kassesystem 😉

Du kan ringe til os på telefon +45 42 90 26 26 eller sende os en mail på salg@onlinepos.dk

Thumb Mail

Jeg hedder Line. Jeg er content creator hos OnlinePOS. Jeg har tidligere været en del år i restaurationsbranchen, men nu sidder jeg og skaber indhold som du kan læse og måske drage nytte af.