Servicemeddelelse: Vi oplever problemer med serveren i øjeblikket - Vores udbyder er på sagen.

De hotteste cocktailtrends i år: Hvad du skal servere i din bar

De hotteste cocktailtrends i år: Hvad du skal servere i din bar

Dato: 23 august 2023 | Læsetid: 4 min.

Cocktailtrends er i konstant forandring, og det kan være svært at følge med i, hvad der er hot lige nu. Her er nogle af de hotteste cocktailtrends i år, som du kan servere i din bar:

Brug lokale ingredienser

Brug lokale ingredienser til at give dine cocktails en unik smag. Prøv f.eks. at bruge friskplukkede bær eller urter fra lokale leverandører. Ved at bruge lokale ingredienser kan du også skabe en mere bæredygtig bar, da du ikke behøver at transportere ingredienser fra andre steder.

Low-ABV cocktails

Low-ABV (alcohol by volume) cocktails er blevet mere populære i de seneste år. Disse cocktails har en lavere alkoholprocent end traditionelle cocktails og er derfor et godt valg for dem, der ønsker at drikke mindre alkohol. Der er mange forskellige typer af low-ABV cocktails at vælge imellem, og du kan eksperimentere med forskellige ingredienser og smagskombinationer.

Bæredygtighed

Bæredygtighed er et vigtigt emne nu om dage, og det gælder også for cocktailverdenen. Der er mange måder, du kan gøre din bar mere bæredygtig på, f.eks. ved at bruge genanvendelige sugerør eller servere dine cocktails i genanvendelige glas. Du kan også overveje at bruge ingredienser fra lokale producenter for at reducere din miljøpåvirkning.

Gin

Gin er stadig en af de mest populære spiritusser til cocktails. Prøv f.eks. at lave en klassisk gin & tonic eller en gin-baseret cocktail med lokale ingredienser. Der er mange forskellige typer af gin at vælge imellem, så du kan eksperimentere med forskellige smagsvarianter.

Tiki cocktails

Tiki cocktails er inspireret af polynesisk kultur og er kendt for deres farverige udseende og smagfulde ingredienser. Prøv f.eks. at lave en Mai Tai eller en Zombie. Disse cocktails er perfekte til sommermånederne og kan give din bar en eksotisk stemning.

Krydrede cocktails

Krydrede cocktails er blevet mere populære i de seneste år. Brug f.eks. ingredienser som kanel, nellike eller muskatnød for at give dine cocktails en varm og krydret smag. Disse cocktails er perfekte til vintermånederne og kan give dine kunder en hyggelig og varmende oplevelse.

Mocktails

Mocktails er cocktails uden alkohol og er et godt valg for dem, der ikke ønsker at drikke alkohol. Brug f.eks. friskpresset juice og sodavand til at lave lækre mocktails. Der er mange forskellige typer af mocktails at vælge imellem, og du kan eksperimentere med forskellige smagsvarianter.

Husk på, at det er vigtigt at være kreativ og eksperimentere med nye ingredienser og smagskombinationer for at skabe unikke og interessante cocktails, som dine kunder vil elske. Ved at tilbyde forskellige typer af cocktails kan du tiltrække et bredere publikum og skabe en spændende og varieret baroplevelse.

Thumb Mail

Jeg hedder Line. Jeg er content creator hos OnlinePOS. Jeg har tidligere været en del år i restaurationsbranchen, men nu sidder jeg og skaber indhold som du kan læse og måske drage nytte af.