Servicemeddelelse: Vi oplever problemer med serveren i øjeblikket - Vores udbyder er på sagen.

Hvordan du kan gøre dit spillested endnu bedre

Hvordan du kan gøre dit spillested endnu bedre

Dato: 9. november 2023 | Læsetid: 3 min.

Hvis du arbejder på at spillested, ejer et spillested, eller går du med tanken om at starte et spillested, så har vi samlet en lille guide til, hvad du kan gøre for at gøre dit spillested endnu mere attraktivt. Du kan bruge dette som en lille guide til ting du skal være opmærksom på, hvad angår stemning, lyd, booking, markedsføring og hvordan du kan gøre det bekvemt for dine gæster.

 1. Skab den rette stemning:
  • Indretningen og atmosfæren i jeres spillested spiller en afgørende rolle for gæsternes oplevelse. Tænk nøje over, hvilken type begivenheder I afholder, og tilpas indretningen derefter. Overvej elementer som belysning, farveskema og dekorationer, der kan bidrage til en unik og behagelig atmosfære.
  • Lav research og undersøg, hvad der er populært blandt jeres målgruppe. Ved at inkorporere disse trends i jeres designvalg kan I skabe et spillested, der appellerer til jeres publikum. Tænk over om jeres målgruppe er unge, middelaldrene, ældre eller måske en blanding af det hele.
 2. Lydkvalitet er afgørende:
  • En god lydoplevelse er afgørende for gæsternes tilfredshed og vil gøre jeres arrangementer mere mindeværdige. Investér derfor i kvalitetslydudstyr og sørg for, at jeres akustik er optimal. Det kan f.eks. gøres ved at lydisolere, sætte akustikpaneler op m.m. Rådfør jer gerne med en professionel, så I er sikre på, at I får det helt rigtige setup.
  • Overvej at samarbejde med lydteknikere eller specialister for at sikre den bedst mulige lydoplevelse under koncerten. De har ekspertisen til at finjustere lyden og skabe den perfekte atmosfære for jeres arrangementer.
 3. Booking af talentfulde kunstnere:
  • Når I vælger kunstnere til jeres spillested, er det vigtigt, at I tager jer tid til at finde dem, der passer bedst til jeres målgruppe. Sørg for, at de har et godt ry i branchen og kan levere en fantastisk optræden.
  • Hold jer opdateret med de seneste musikalske trends og talenter. Dette vil hjælpe jer med at tiltrække nye og interessante kunstnere til jeres spillested og skabe en varieret og spændende koncertkalender.
 4. Effektiv markedsføring:
  • Markedsføring er afgørende for at tiltrække gæster til jeres arrangementer. Brug sociale medier, nyhedsbreve og andre onlinekanaler til at markedsføre jeres begivenheder og skabe interesse. I kan også gøre det lidt mere “gammeldags” og hænge plakater op rundt omkring i byen for at gøre opmærksom på det. Det kunne jo være, at nogen faldt uden for jeres målgruppe, når I markedsfører online, men som ser jeres plakat og køber en billet.
  • Overvej at samarbejde med lokale medier og samfundet for at nå ud til en bredere målgruppe. Dette kan inkludere interviews med kunstnere, artikler om kommende begivenheder eller sponsoraftaler med lokale virksomheder. Ved at skabe partnerskaber kan I øge jeres synlighed og tiltrække flere besøgende.
 5. Gør det nemt for gæsterne:
  • Gæsternes oplevelse starter allerede ved bookingen af billetter. Sørg for, at denne proces er enkel og bekvem for jeres gæster. Samarbejd evt. med en virksomhed, der har specialiseret sig i at sælge billetter til koncerter. De er eksperterne, og kan hjælpe jer langt hen af vejen, hvis der skulle opstå problemer, eller hvis I skulle have nogle spørgsmål.
  • Overvej at integrere en online billetbestillingssystem og tilbyde muligheden for forudbestilling. Dette vil gøre det nemt for gæsterne at planlægge deres besøg og minimere ventetiden ved indgangen.

Vi håber, at disse omfattende tips vil være nyttige for jer i jeres bestræbelser på at skabe fantastiske begivenheder på jeres spillested. Vi forstår, at det kræver en vedvarende indsats og opmærksomhed på detaljerne for at opnå succes. Men med den rette dedikation og fokus vil I kunne tiltrække og glæde jeres publikum på bedst mulig vis.

Thumb Mail

Jeg hedder Line. Jeg er content creator hos OnlinePOS. Jeg har tidligere været en del år i restaurationsbranchen, men nu sidder jeg og skaber indhold som du kan læse og måske drage nytte af.