Servicemeddelelse: Vi oplever problemer med serveren i øjeblikket - Vores udbyder er på sagen.

J-dag

J-DAG

Dato: 31. oktober 2023 | Læsetid: 2 min.

J-dag er uden tvivl en af de absolut største dage i barbranchen. Når sneen falder valfarter danskerne ud til barerne for at feste. Derfor har vi samlet de bedste tips til, hvordan du gør J-dag til en succes – både for dine gæster, men også for dine medarbejdere.

For at være ekstra godt forberedt til J-dag, bør du, som barejer, være opmærksom på følgende:

  • Sørg for at have tilstrækkeligt med personale til at håndtere den forventede stigning i kundetrafik. Det er vigtigt at have nok bartendere og tjenere til at betjene gæsterne effektivt og sikre kort ventetid ved baren. Overvej også at have ekstra personale til at hjælpe med oprydning og rengøring i løbet af aftenen.
  • Bestil ekstra forsyninger af øl og andre populære drikkevarer for at imødekomme efterspørgslen. J-dag er kendt for at være en aften, hvor der bliver drukket rigtig meget øl. Sørg derfor for at have et godt lager af forskellige øltyper, både de klassiske og nogle mere eksklusive varianter. Husk også at have et bredt udvalg af andre drikkevarer som vin, cocktails og alkoholfrie alternativer.
  • Skab en festlig atmosfære ved at dekorere baren med julelys og andre festlige elementer. Gør baren hyggelig og indbydende ved at hænge julelys, julekugler og guirlander op. Overvej også at pynte borde og stole med juledekorationer. Det kan skabe den rigtige stemning og få gæsterne i julehumør.
  • Planlæg underholdning, såsom live musik eller DJ, for at skabe stemning og tiltrække flere gæster. Musik er en vigtig del af enhver festlig begivenhed, og det gælder også for J-dag. Book en dygtig DJ eller et liveband, der kan spille festlig musik og få gæsterne til at danse og feste. Overvej også at have et dansegulv eller et område til at danse, så gæsterne kan give den gas.
  • Overvej at tilbyde specielle J-dag-tilbud eller rabatter for at tiltrække flere kunder. J-dag er en oplagt mulighed for at tiltrække nye gæster og belønne de trofaste kunder. Overvej at lave specielle tilbud på øl, cocktails eller snacks. Det kan være en god måde at skabe ekstra interesse og tiltrække flere gæster til baren.
  • Sørg for at overholde de relevante regler og love vedrørende servering af alkohol og overholdelse af åbningstider. Det er vigtigt at være opmærksom på regler og love for alkoholsalg og åbningstider. Sørg for at have de nødvendige tilladelser og at personalet er opdateret omkring disse regler. Det er også vigtigt at sikre, at alkohol serveres ansvarligt og at der tages hånd om gæster, der måtte blive for berusede.

En vellykket J-dag kræver god planlægning og eksekvering. Ved at være opmærksom på disse faktorer og tage de nødvendige forholdsregler kan du, som barejer, sikre, at J-dag bliver en mindeværdig aften for både barpersonalet og gæsterne.

Thumb Mail

Jeg hedder Line. Jeg er content creator hos OnlinePOS. Jeg har tidligere været en del år i restaurationsbranchen, men nu sidder jeg og skaber indhold som du kan læse og måske drage nytte af.