Servicemeddelelse: Vi oplever problemer med serveren i øjeblikket - Vores udbyder er på sagen.

Det digitale gavekort

Det digitale gavekort

Dato: 27. februar 2023 | Læsetid: 5 min.

Det digitale gavekort – din nye bedste ven!

Et gavekort til din restauration kan være den perfekte gave – og du kan gøre det nemt for dine kunder. Det har nemlig mange fordele, fordi det er digitalt. F.eks. har dine kunder mulighed for, på ethvert tidspunkt af døgnet, at gå ind på din hjemmeside og købe et gavekort. Det giver en fleksibilitet, fordi kunden ikke er nødsaget til at møde fysisk op i din åbningstid.

Det kan også ses som en fordel, hvis dine kunder gerne vil give et gavekort i gave. Det kan være, at vedkommende, der gerne vil give et gavekort bor i Aarhus, men din restauration ligger i København. Det gør hele processen nemmere, fordi kunden bare kan gå ind på din hjemmeside og bestille det. Derudover slipper du for håndteringen ved de fysiske gavekort, fordi det, på den ene eller anden måde, skal overleveres til kunden. Så på den måde sparer du en hovedpine.

Som prikken over i’et, så har kunden også mulighed for at personliggøre gavekort ved f.eks. at skrive en lille hilsen til vedkommende, der skal modtage gavekortet.

 

Hvorfor er det smart for dig?

Det er også en fordel for dig som restaurationsejer at kunne tilbyde digitale gavekort. Det kan hjælpe dig til at øge din synlighed og tiltrække nye kunder, fordi du gør det nemt for dem at købe et gavekort hos dig, via din hjemmeside. Det kan være med til at øge din omsætning og med til at forbedre kundens oplevelse.

Derudover er det mega nemt for dig, fordi du ikke skal stå og bakse med fysiske gavekort. De kan ende med at blive væk og det kan give dine kunder en dårlig oplevelse – ikke nødvendigvis, fordi det er din skyld, men fordi at kunden kan ende med at associere det mistede gavekort med en tabt oplevelse i din restauration. Derfor er det digitale gavekort skide smart. Det har dine kunder nemlig mulighed for at modtage på mail, og du kan altid fremsøge det i dit system ud fra nogle oplysninger. På den måde bliver det en mere glidende og betjening.

 

Life Peaks

Vores samarbejdspartner, Life Peaks, er en af de førende på det digitale gavekortsmarked. Det er mega smart, fordi de gør hele arbejdet for dig. De designer, udsteder og håndterer de digitale gavekort gennem din restauration. Hvis dine kunder ønsker et fysisk gavekort, hvis det f.eks. skal gives som en gave, så sørger de også for at trykke et fysisk gavekort, med dit design på, og sender det ud til den pågældende kunde. Hvis kunden ønsker en personlig hilsen på gavekortet, så er det også en mulighed. Du skal, med andre ord, ikke røre en finger i selve processen med at udstede digitale gavekort. Life Peaks hjælper dig med opsætningen.

Life Peaks er den perfekte samarbejdspartner, fordi de gør næsten hele arbejdet for dig. Life Peaks hjælper dig med opsætningen via din hjemmeside, hvilket design du ønsker og en masse andre detaljer, der gør, at gavekortet bliver helt speciallavet til din restauration.

Det bedste af det hele er, at opsætningen af hele molevitten er helt gratis. Det eneste du betaler for er, når et gavekort udstedes. Her tager Life Peaks en lille andel i provision for det salg der generes. Så hvis ikke du sælger nogle gavekort, så koster det dig ikke noget at benytte Life Peaks. Det er næsten for godt til at være sandt, men den er god nok.

Du kan læse meget mere om Life Peaks her.

 

Derfor..

Det digitale gavekort er altså helt genialt til dig, der ikke orker at rode rundt med fysiske kort eller hele administrationen bag. Det giver mulighed for en fantastisk oplevelse – og det er jo en win-win for både dig, giveren af gavekortet og modtageren.

Thumb Mail

Jeg hedder Line. Jeg er content creator hos OnlinePOS. Jeg har tidligere været en del år i restaurationsbranchen, men nu sidder jeg og skaber indhold som du kan læse og måske drage nytte af.