Servicemeddelelse: Vi oplever problemer med serveren i øjeblikket - Vores udbyder er på sagen.

Sådan automatiserer du dit regnskab med Smart-pakken

I e-conomic har du mulighed for at automatisere dine arbejdsgange med Smart-pakken. I Smart følger nemlig en række funktioner, der kan automatisere det arbejde, du normalt ville bruge tid på at indtaste, flytte i mapper og vedhæfte m.m.

Når du bruger Smart-pakken til at håndtere dit regnskab, er der flere måder du kan gøre din arbejdsgang nemmere. Men den mest optimale arbejdsgang er beskrevet nedenfor. Når du starter med at få dine bilag ind i indbakken, lever du ikke bare op til kravene i den nye bogføringslov om digital opbevaring af din virksomheds regnskabsmateriale, du åbner også op for en mere effektiv arbejdsdag.

 

Det hele starter med digitale bilag

Med den nye bogføringslov følger også krav om at bogføre digitalt. Det kan du gøre på forskellige måder, som er gjort nemt og intuitivt for dig. Når dine bilag er digitale, kan de nemt vedhæftes til den korrekte postering, og du slipper således for at gemme på dem. Du kan uploade bilag fra din computer med “drag-and-drop”, tage et billede med den gratis mobilapp eller sende dem til e-conomic via e-mail eller som e-faktura. E-conomic anbefaler altid e-fakturaer, da de giver sikker levering, bedre sporing og kræver langt færre manuelle processer.

Samtidig kan du oprette gratis Bilagsindsendere, og få en mere effektiv bogføring. Bilagsindsendere kan selv sende bilag til e-conomic fra mobilen, uden at få adgang til selve regnskabet.

 

Lad e-conomic gøre arbejdet for dig

Når dine bilag er indlæst digitalt i e-conomic er programmet klar til gøre arbejdet for dig. E-conomic aflæser nemlig alle virksomhedens fakturaer og kvitteringer, og du får automatiske forslag til, hvordan de skal bogføres. Så du skal blot godkende posteringerne og trykke “bogfør”.

Det betyder, at du slipper for en masse tastearbejde, får et bedre overblik og samtidig mindsker risikoen for fejl. Du kan også få matchet dine bilag med de rette posteringer automatisk. Du godkender selv, inden bilagene vedhæftes, så du bevarer kontrollen, men slipper for detektivarbejdet med et nemt regnskabsprogram.

 

Læs mere om de mange funktioner i Smartpakken her.

Kontakt OnlinePOS for at høre mere om de mange muligheder for automatisering af dit regnskab og få 2 måneders gratis abonnement.