Integrationen mellem OnlinePOS og Provargo Bar Management System

- Sikrer fuld kontrol og overblik over drikkevarer i din forretning

Provargo Bar Management System er udviklet til alle typer af restaurationer: barer, hoteller, natklubber, cruise lines, restauranter etc.

Kontrol og overblik over drikkevarer

Optælling på alle dine udskænkninger og afvigelser fra POS systemet vises øjeblikkeligt. Det giver dermed kontrol og overblik over salget.

Difference- og balancerapporter

Med difference- og balancerapporter har du mulighed for på POS at tjekke differencen mellem salg og hvad der er udskænket. Kan udspecificeres pr. produkt. pr. bar, pr. gruppe og pr. tjener.

Øget salg af spiritus

Med maksimal synlighed og fokus på dine flasker i Provargo’s Wall Rack System, vil du hurtigt opnå et øget salg af spiritus.

Real-time push beskeder

Med Provargo App’en er du altid på forkant med vigtige hændelser. Du vil modtage real-time push beskeder på din telefon, når systemet registrerer snyd i baren, lav varebeholdning mm.

Notifikationer på POS

Ved hver udskænkning sendes data til POS-systemet der udlignes når betaling gennemføres. Ved manglende POS handling, sender systemet notifikation om manglende betaling.

Procloud giver visuelt overblik

ProCloud har mulighed for at generere de nødvendige rapporter, samt give et visuelt og detaljeret overblik over alle jeres spiritusanlæg, på et hvilket som helst tidspunkt, der måtte være behov for det.

Sådan virker systemet

ProCloud systemet består af en række unikke kontrol- og doseringsenheder, som giver dig total kontrol og det fulde overblik over alle tapninger foretaget på fustage øl, postmix, spiritus, vin mm. i dit drikkevaresystem.

ProCloud Masteren opsamler trådløst udskænkningsdata fra alle enhederne, og sender dem til din personlige Cloud. ProCloud løsningen giver dig de informationer du skal bruge, på det tidspunkt du har behov for dem.

Provargo Bar Management System indeholder følgende produkter med integration til OnlinePOS:

 

 

Integrationen mellem OnlinePOS og Provargo giver dig:

 • 5-20 % ekstra besparelse på spiritus
 • 2-15 % ekstra besparelse på flowprodukter – øl, vin, cocktails og postmix
 • Forøget spiritus salg på 8-25 %
 • Tidsbesparelser på optælling og lager; i gennemsnit 1 time pr. dag pr. bar
 • Kom i gang for under prisen på en almindelig drink pr. dag

 

 

Hør mere om de mange anvendelsesmuligheder med OnlinePOS og Provargo

  Jeg accepterer at onlinepos.dk indsamler mit navn, mail, tlf. og firma igennem denne formular

  Kombinationen mellem Provargo og OnlinePOS, giver os frihed med ”Pro Up Balancerapport”, og giver os tid til at koncentrerer os om den daglige drift af vores bar. Cloud Counter Guard holder styr på mit lager, omsætning, svind og driftstab.

  Samtidig kan vi tydeligt se vækst i vores spiritus salg, efter installation har både Provargo og OnlinePOS.

  Bodega Posthuset

  Med Provargo & OnlinePOS får jeg adgang til diverse rapporter, som ellers tager lang tid at udarbejde på egen hånd. Daglige rapporter, halvårs rapporter, driftstabsrapporter og mange flere.

  Ved at have disse to systemer på min bar, får jeg mere tid til at tage mig af mine kunder, mit personale og samtidig giver det mig et fantastisk overblik over min drift. Systemet er samtidig med til at sælge mere, grundet større synlighed i baren. Det er bare et kæmpe plus.

  Provargo, OnlinePOS og ”Cloud Counter Guard by Jackpot Group” får varme anbefalinger herfra.

  Kompasset Skagen

  Cloud Counter Guard giver mig et unikt overblik over min bar ift. lagerstyring, salg og driftstab i alle afstøbninger, og samtidig sælger vi også markant mere spiritus med den flotte installation i vores bag bar.

  Den automatiske lagerstyring og diverse rapporter, giver mig tid i hverdagen, til virkelig at fokusere på, hvad der er det jeg syntes er fedt – at drive min restauration.

  Kælderen

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev