Servicemeddelelse: Vi oplever problemer med serveren i øjeblikket - Vores udbyder er på sagen.

5 årlige begivenheder du som restauratør skal være opmærksom på

5 årlige begivenheder du som restauratør skal være opmærksom på

Dato: 12. juli 2023 | Læsetid: 4 min.

Som restauratør er det vigtigt at have styr på de forskellige begivenheder, der finder sted i løbet af året. Her er en liste over 5 årlige begivenheder, som du bør være opmærksom på.

1. Nytårsaften

Nytårsaften er en af de travleste dage på året, hvor mange mennesker gerne vil fejre den med mad og drikke. Det er vigtigt at have en god plan for, hvordan du vil håndtere den store efterspørgsel og sørge for, at alle gæster får en god oplevelse. Det kan være en speciel nytårsmenu, der kun kan fåes den ene dag og hertil en vinmenu, der passer til.

2. Valentinsdag

Valentinsdag er en dag, hvor mange par går ud for at fejre kærligheden. Det er en god mulighed for at tilbyde specielle menuer eller tilbud, der kan tiltrække flere gæster og gøre dagen helt speciel for dem, der fejrer den.

3. Påske

Påsken er en tid, hvor mange familier samles til frokost eller middag. Det er en god mulighed for at tilbyde påskeinspirerede retter eller menuer, der kan tiltrække flere gæster. Du kan f.eks. tilbyde mad ud af huset, så gæsterne kan bestille til afhentning, så de kan holde påskefrokost derhjemme.

4. Sommersæsonen

Sommersæsonen er klart højsæson for de fleste restaurationer. Det er ofte nødvendigt med ekstra personale. Dertil så kan en sommermenu også være en god idé – det er de færreste, der har lyst til at sidde og spise en varm tung suppe i 25 graders varme. Lav derfor nogle lette retter, der er forfriskende i varmen. Dertil kan du også tilbyde lækre sommerdrikke, der friske og knap så tunge i smagen.

5. Julefrokost

Julefrokostsæsonen er en tid, hvor mange mennesker går ud for at fejre og nyde god mad og drikke. Det er vigtigt at have en god plan for, hvordan du vil håndtere den store efterspørgsel og sørge for, at alle gæster får en god oplevelse. Det kan være du har et selskabslokale, hvor du har mulighed for at have plads til mange mennesker, så forskellige virksomheder, eller familier, har mulighed for at sidde der – på den måde forstyrrer de heller ikke resten af dine gæster.

Husk at planlægge i god tid og markedsføre dine tilbud og begivenheder for at tiltrække flere gæster og øge din omsætning i løbet af året.

Thumb Mail

Jeg hedder Line. Jeg er content creator hos OnlinePOS. Jeg har tidligere været en del år i restaurationsbranchen, men nu sidder jeg og skaber indhold som du kan læse og måske drage nytte af.