Servicemeddelelse: Vi oplever problemer med serveren i øjeblikket - Vores udbyder er på sagen.

5 ting du kan gøre for dine gæster til nytår

5 ting du kan gøre for dine gæster til nytår

Nytår er lige om hjørnet. Mange mennesker vil gerne fejre årsskiftet med en god middag på en restaurant. Hvis du driver en restaurant, så er det en god idé, at have nogle forskellige tilbud og aktiviteter klar til dine gæster, så du kan give dem en god oplevelse. Vi har samlet 5 ting du kan gøre, for at give dine gæster den bedste afslutning på året:

  1. Udarbejd og tilbyd en særlig nytårsmenu. Der er få ting, der slår en god middag til nytår. Overvej derfor en særlig nytårsmenu, der byder på lækre og festlige retter og måske også et par desserter. Det vil dine gæster se ekstra meget frem til, fordi det er med til at gøre deres aften helt speciel.
  2. Sæt rammen for aftenen. Nytår er en festlig aften, og derfor kan det være en god idé at skabe nogle festlige rammer. Pynt op med lys, serpentinere og alt hvad du lige synes passer til nytåret. Sæt noget god musik på og lad det være med til at skabe stemningen. Det kan være en blandning af dansemusik og roligt musik, men du skal selvfølgelig vælge noget, der passer til dine rammer.
  3. Servér nytårsdrinks. Nytår og champagne går typisk hånd i hånd, så hvis du har mulighed for at servere det vil det være med til at skabe en god aften. Du kan supplere med nogle lækre drinks derudover, så der er noget for enhver smag. Det kan også være du serverer nogle særlige drinks, der kun tilbydes til nytårsaften.
  4. Giv dine gæster en nytårsgave. Der er ikke noget, der kan få os til at føle os så forkælede som en lille gave – derfor kan det være en god idé, hvis du gør det. Det kan være alt fra chokolade til marcipanæg – mulighederne er mange, men du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvad du synes der passer til din restaurant, og om det passer til din restaurant.
  5. Afhold nytårskonkurrencer. Hvis du vil gøre aftenen lidt ekstra festlig, så kan du overveje at afholde nogle nytårskonkurrencer for dine gæster. Det kan f.eks. være en konkurrence om, hvem der har den bedste nytårshat eller hvem der har det mest kreative nytårsfortsæt. Det kan være med til at skabe en god stemning.