Servicemeddelelse: Vi oplever problemer med serveren i øjeblikket - Vores udbyder er på sagen.

En lille guide til din restaurants nytårsarrangement

En lille guide til din restaurants nytårsarrangement

Dato: 30. november 2023 | Læsetid: 3-4 min.

December måned nærmer sig med hastige skridt, og så snart julen er forbi, banker nytåret på døren. Mange restauranter tilbyder et nytårsarrangement, og her har vi samlet en lille guide til, hvad du skal være opmærksom på, hvis du og din restaurant gerne vil afholde et nytårsarrangement.

 

Det første, der skal overvejes, er menuen. Den skal gerne være festlig med god mad og gode drikkevarer. Du kan overveje, om det skal være en helt særlig menu, I serverer i anledning af nytåret, så det gør det lidt specielt, fordi det ikke er noget, man kan få hos jer normalt. Det kan få det til at virke mere eksklusivt. Det kan være, du skal overveje at servere champagne, kransekage osv. Du skal også huske at tage hensyn til forskellige kostbehov og eventuelt tilbyde både vegetariske og veganske retter.

 

Det næste på listen er pynten. Balloner, konfetti, serpentinere og festligt lys er alt sammen med til at skabe en festlig atmosfære. Det er vigtigt at skabe en visuel festlig stemning, der får gæsterne i den helt rigtige nytårsstemning. Du kan overveje at bruge temaer som f.eks. guld, sølv eller sort for at give det en elegant og stilfuld atmosfære.

 

Du skal også sørge for at have et godt reservationssystem, der kan håndtere den forventede efterspørgsel og sørge for, at der er tilstrækkelig med plads til dine gæster. Det er vigtigt at have en effektiv måde at håndtere reservationer på, så du på den måde undgår overbooking og for meget ventetid for gæsterne. Du kan overveje muligheden for, at dine gæster kan reservere bord online – det gør det nemmere for gæsterne i hvert fald.

 

Den fjerde ting på listen er dit personale. Sørg for, at der er nok personale på arbejde til at håndtere de travle aftener og give en god service til gæsterne. Nytårsaften kan være en af de travleste aftener, så det er vigtigt, at der er nok bemanding – både i køkkenet og til at servere. Du kan overveje at planlægge ekstra personale på vagtplanen og klæde dem godt på, så de kan håndtere travlhed og særlige forespørgsler fra gæster uden at føle, at de bliver kørt midt over.

 

Som den femte ting kan du overveje underholdning. Det kan være alt fra live musik, en DJ eller en anden form for underholdning for at gøre aftenen endnu mere mindeværdig. Musik og underholdning kan være med til at skabe en festlig stemning og give gæsterne en ekstra oplevelse. Du skal selvfølgelig overveje, om det er noget, der har relevans for dit nytårsarrangement, om det passer til stemningen og om budgettet rækker til det.

 

Den sjette og sidste ting på listen er markedsføring. Du kan markedsføre dit nytårsarrangement gennem f.eks. de sociale medier, nyhedsbreve og lokale medier for at tiltrække gæster og skabe en bevidsthed om, at din restauration afholder et nytårsarrangement. Du kan bruge sociale medier som f.eks. Facebook, Instagram eller TikTok afhængig af, hvilken platform din målgruppe typisk er på. Her kan du dele billeder og videoer af menuen og lokalerne, så gæsterne har en mulighed for at se, hvad din restaurant kan tilbyde. Hvis du har et nyhedsbrev, kan du også med fordel bruge det til at reklamere for det. Derudover kunne de lokale medier også være en mulighed. De kan hjælpe med at skabe omtale og eksponering af dit arrangement.

 

Vi håber, du nu har fået nogle gode forudsætninger for at afholde dit nytårsarrangement, og at du får en god juletid og et rigtigt godt nytår!

Thumb Mail

Jeg hedder Line. Jeg er content creator hos OnlinePOS. Jeg har tidligere været en del år i restaurationsbranchen, men nu sidder jeg og skaber indhold som du kan læse og måske drage nytte af.