Servicemeddelelse: Vi oplever problemer med serveren i øjeblikket - Vores udbyder er på sagen.

Hvad kan du gøre for at gøre din restauration sommerklar?

Hvad kan du gøre for at gøre din restauration sommerklar?

Dato: 12. april 2023 | Læsetid: 4-5 min.

Er du klar til sommer, sol og glade kunder?

Hvis ikke, så kan du læse med her, hvor vi kommer med nogle forslag til, hvad du kan gøre for at gøre din restauration klar til sommeren.

 

Opdater din menu

Du kan opdatere menuen i din restauration. Sommeren er en oplagt tid til at servere lette og friske retter, der passer til sæsonen, vejret og varmen. Det er de færreste, der har lyst til at spise varm og tung suppe på en varm sommerdag. Overvej derfor at tilføje lækre salater, sandwich, smoothies, fisk, grillet kød m.m. til jeres menukort. Det er også værd at overveje om der skal laves en helt særlig sommermenu men tilbud, der skal tiltrække kunderne.

 

Forbered udendørsfaciliteter

Du kan forbedre dine udendørsfaciliteter. Det er lækkert at sidde udenfor, i det dejlige sommervejr, så hvis du kan give dine gæster den mulighed, er det jo helt oplagt at gøre. Det kan være i form af flere borde og stole, solsejl eller parasoller og eventuelt varmelamper til når solen går ned, og der bliver mere køligt. Gør det hele rent og pænt, så det er klar til sommersæsonen.

I forlængelse, så kan det være en god idé, at gøre brug af et self-ordering-system. Her kan du gøre det meget nemmere for dine kunder, at bestille uden at skulle gå indenfor, eller at dine tjenere hele tiden skal have et øje udenfor. Det fungerer sådan, at der sidder en QR-kode på det pågældende bord, og så har dine gæster muligheden for at se menuen, bestille og betale i samme omgang. Så dukker der en bestilling op inde i systemet – på den måde har I sparet en arbejdsgang og kunden har nemmere ved, og kan være mere tilbøjelig til, at bestille mere, fordi det ikke kræver at vente på en tjener eller selv at skulle gå indenfor.

 

Sommerdrikke

Det er også en mulighed at finde på nye sommerdrikke eller cocktails, der passer til sæsonen. Det kan f.eks. være, der bliver brugt lokale råvarer, der er i sæson, det kan være drinken bare er lækker og frisk, eller det kan være I har en signaturdrink I har modificeret til en sommerdrink. Mulighederne er mange og det er bare at prøve sig frem.

 

Kig på dine åbningstider

Det kan også være en fordel at udvide åbningstiderne, hvis det er muligt. På den måde kan der drages stor fordele af de lyse nætter og lange sommerdage.

 

Markedsfør

Markedsfør din restauration. Det kan gøres på sociale medier, jeres hjemmeside eller et helt tredje sted – kun fantasien sætter grænser. Her kan du markedsføre sommermenuen eller jeres lokaler. Det kan også være en mulighed at tilbyde specielle rabatter og tilbud til kunderne for at opbygge deres loyalitet og øge chancen for at de kommer igen. I forlængelse kan I også pynte op i restaurationen, så der kommer en god sommer-vibe.

 

Arrangementer og underholdning

Arranger underholdning eller arrangementer. Det kan være live musik, forskellige smagninger, temaaftener eller noget helt fjerde – det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad I kan gøre i jeres restauration.

 

Bookingsystemer

Det kan også være en god idé at implementere et online booking- og bestillingssystem, så det på den måde bliver nemt for kunderne, fordi de ved de har en plads. På den måde går de ikke forgæves og går derfra med en dårlig oplevelse.

Det her var nogle forslag til, hvad du kan gøre for at gøre din restauration sommerklar 😄

Thumb Mail

Jeg hedder Line. Jeg er content creator hos OnlinePOS. Jeg har tidligere været en del år i restaurationsbranchen, men nu sidder jeg og skaber indhold som du kan læse og måske drage nytte af.