Servicemeddelelse: Vi oplever problemer med serveren i øjeblikket - Vores udbyder er på sagen.

Tidshorisont

Tidshorisont

Dato: 24. marts 2023 | Læsetid: 3-4 min.

Når du gerne vil starte din egen restauration, så skal du have tiden in mente. Selvom det kan være spændende at starte en ny virksomhed, så kan det tage tid at få det hele på plads. Ventetiden er en stor faktor, når du gerne vil i gang. Men hvad indebærer ventetiden egentlig?

Der er flere forskellige steder i dit restaurationseventyr hvor du kan blive udsat for ventetid. Især når det kommer til den økonomiske del af det. For det første kan det godt tage tid, at udarbejde din forretningsplan. En forretningsplan er en vigtig del af enhver virksomhed, også når du skal starte din egen restauration, da den beskriver restaurationens mål og strategi for at opnå dem. Det er også vigtigt, at banken eller investorerne godkender din forretningsplan, før du kan fortsætte med at opbygge din restauration.

Forretningsplanen

Det kan tage tid at få godkendt din forretningsplan. Det kan enten være, at banken skal godkende den, eller at du skal ud og finde investorer, der har lyst til at investere i din restauration. Det kan tage tid at finde de rigtige investorer, der er villige til at investere i dig og din drøm. Du skal også have tålmodighed med banken, da det kan tage tid at få godkendt din ansøgning og få din finansiering på plads.

Erhvervskontoen

Du skal også have en erhvervskonto i en bank. Det behøves ikke at være den bank, hvor du har din private økonomi, men undersøg hvilken bank, der har et tilbud om en erhvervskonto, der passer lige til dig. Det er endnu en ting, der kan trække tænder ud, for det er ikke altid nemt, at oprette en erhvervskonto. Bankerne kan være tunge at danse med til tider, så før du kan åbne din virksomhed, skal du altså have styr på din økonomi. Det er vigtigt at have en separat bankkonto til din virksomhed og holde styr på alle dine indtægter og udgifter.

Leverandører

Derudover skal du også finde leverandører, der kan levere de fødevarer og ingredienser du skal bruge. Det kan være at du kan finde en lokal leverandør, der vil levere til dig, men det kan også være, at du har brug for en grossist, der har et større udvalg af det du skal bruge. Der er selvfølgelig også muligheden for, at have flere forskellige leverandører, hvis du f.eks. både skal sælge mad og drikkevarer. Så kan du have en leverandør, der leverer dine fødevarer og en leverandør der leverer dine drikkevarer. Det kan også godt tage tid

Hjemmesiden

Det er også vigtigt at du har en hjemmeisde, da det er en nem måde at markedsføre sin virksomhed og nå ud til dine potentielle kunder. Din hjemmeside kan give information om menuen, åbningstider, priser og beliggenhed. Det kan også være en god idé at have en online bordbooking-funktion, så kunderne nemt kan reservere et bord. En hjemmeside kan også give dig mulighed for at dele historien om sin virksomhed og på den måde være med til at skabe en personlig forbindelse til kunderne. Endelig kan en hjemmeside også fungere som et værktøj til at samle feedback fra kunderne og forbedre din restauration. Du skal gøre op med dig selv, om du selv vil bygge din hjemmeside, eller om du vil betale nogle for at gøre det. Det kan tage lang tid, hvis du vælger selv at lave den, og ikke har så megen erfaring. Lige meget hvad, så sæt ekstra tid af til din hjemmeside, for der er garanteret noget du gerne vil have rettet, når den er lige ved at være færdig.

Kassesystemet

Du skal også have styr på dit kassesystem. Først skal du finde ud af, hvilket kassesystem, der passer til dig. Derefter skal du have indløsningsaftaler med f.eks. NETS, så du kan tage imod kortbetaling. Det kan tage tid at finde det rigtige kassesystem og at få indgået aftaler med betalingsudbydere.

Alt i alt er der mange ting, der skal tages hensyn til, når man starter sin egen restauration. Det kan tage tid, men ved at have tålmodighed og planlægning vil du være godt forberedt på at starte din virksomhed og få succes. Du kan også læse vores white paper, der uddyber, hvad du skal være opmærksom på, når du gerne vil starte din egen restauration. Den kan du finde lige her.

Thumb Mail

Jeg hedder Line. Jeg er content creator hos OnlinePOS. Jeg har tidligere været en del år i restaurationsbranchen, men nu sidder jeg og skaber indhold som du kan læse og måske drage nytte af.