Servicemeddelelse: Vi oplever problemer med serveren i øjeblikket - Vores udbyder er på sagen.

Infor HMS

Infor – HMS

Om Integrationspartneren

Infor® Hospitality Management Solution (HMS) er et PMS system til hoteladministration og reservationsmanagement bygget i skyen for at tilbyde unikke gæsteoplevelse, og imødegå forventninger både fra gæster og personale.

Holistisk og teknologisk platform

En avanceret løsning til hoteladministration bør være mere end blot et enkelt system – det skal være muligt at forbinde alle systemer til PMS-systemet, så alle aspekter af driften forbindes med gæstens oplevelse.

Med Infor HMS kan hospitality branchen bedre styre driften og levere exceptionelle gæsteservice. Infor leverer en skalerbar løsning, der kan hjælpe med at opfylde dine nuværende behov, sammen med hvad fremtiden bringer, hvilket skaber en problemfri rejse, der hjælper din organisation med at opfylde og overgå de højeste standarder. Det skal danne grundlag for langsigtede relationer med gæster, og den indtjening og lønsomhed, der følger med dem.

Funktioner i integrationen til OnlinePOS:

  • Integrationen mellem Infor og OnlinePOS er tovejs:
  • Gæsten kan få regningen sat på værelsesnummeret ved bestilling i restauranten, baren eller som room service
  • Tjeneren kan krydstjekke at gæsten er tjekket ind på pågældende værelsesnummer og dermed verficere vedkommende i forbindelse med bestilling
  • Al omsætning fra OnlinePOS overføres til Infor, så man har det fulde overblik over hotellets omsætning i HMS
  • Postering på konfererenceregninger kan ske direkte i OnlinePOS

Få en demo på OnlinePOS

Få en uforpligtende og personlig gennemgang af vores POS-løsninger.