Servicemeddelelse: Vi oplever problemer med serveren i øjeblikket - Vores udbyder er på sagen.

Fasthold dine medarbejdere bedre med en digital onboarding

Fasthold dine medarbejdere med en digital onboarding

Dette gæsteindlæg fra Barma er til dig, der gerne vil blive klogere på den digitale onboarding, og alle de fordele du kan opnå ved at gå den digitale vej. Dette er et kort blogindlæg, men vi forsøger at komme rundt omkring det hele. Ønsker du mere viden, er du velkommen til at læse mere på Barmas egen blog side. 

Hvad er en digital onboarding?

Digital onboarding er en online læringsplatform, hvor du kan oplære dine medarbejdere gennem online træningsprogrammer, som I har gjort tilgængelige for medarbejderen. Det betyder, at I kan oplære nye medarbejdere allerede fra dag et, idet de kan onboarde on-the-go, når det passer dem fra både computer, mobil og tablet. Det gør nye medarbejdere mere trygge i jobbet, at de har lært om systemerne og procedurerne inden første vagt. En digital onboarding er altså også et godt værktøj, til at  komplementerer den fysiske oplæring, så de nye medarbejdere kommer hurtigere i gang. 

En digital onboarding er fantastisk  både for ledere, som kan følge deres medarbejders udvikling, men også for ansatte, der gerne vil tilføje nye færdigheder og udfordre dem selv og opnå flere spidskompetencer. En veletableret onboarding-proces vil føre til en kortere indlæringskurve, hvilket resulterer i højere fastholdelses rater og større produktivitetsgevinster.

Få hurtigere selvsikre medarbejdere med online træning

Med en digital onboarding starter oplæringen allerede inden første vagt. Det foregår ved, at nye medarbejdere tilgår et digital læringsunivers, med udvalgte programmer de skal se igennem inden deres første vagt. Så altså fra den dag en nyansat modtager kontrakten, kan I give et login til medarbejderen, hvor alt jeres træningsmateriale om: Systemer, produkter, maskiner, protokoller osv. er tilgængeligt online.

Ved at være mere trygge i systemerne, får dine medarbejdere mere fokus på gæsten. Særligt for nye medarbejdere, som hurtigt skal præstere, er det en kæmpe hjælp at kunne tage en masse online programmer og opnå viden, der kan anvendes i de fysiske følgevagter. Især i systemer som kasse og bordreservation er det en fordel, at medarbejderen allerede har set programmer online om de vigtigste funktioner, der anvendes i praksis.

Få gode råd til at effektivisere jeres onboarding-process

En effektiv onboarding får personalet hurtigere til næste niveau og fokuserer mere på gæsten. Her er vores bud på en god onboarding-proces:

  1. Lav en forventningsafstemning.
  2. Forklar strukturen i organisationen.
  3. Giv basale informationer om systemer og procedurer.

Med Barma for du en struktureret onboarding-process, hvor du selv kan vælge det indhold, der skal være tilgængeligt på jeres platform. I kan vælge mellem de +250 brancherelevante læringsmoduler, som Barma stiller til rådighed. Er du i tvivl om hvilke moduler, og hvornår de skal tildeles jeres ansatte? Så hjælper vi jer, med at udarbejde en uddannelsesplan, der matcher jeres forretning og behov.

“Branchen har behov for strukturering, automatisering og digitalisering for at kunne skabe mere overskud til det vigtige. Oplæring og onboarding er en af de ting der aldrig har været nemmere” 

Lasse Nørremark Kristensen CEO & Co-Founder at Barma 

Hvis du bare er mere nysgerrig på vores produkt, har vi på vores hjemmeside sat fokus på, at du får kundeudtalelser samt et overblik over alle de +250 læringsmoduler, vi kan tilbyde jeres personale.