Servicemeddelelse: Vi oplever problemer med serveren i øjeblikket - Vores udbyder er på sagen.

Automatisk lagerstyring

Automatisk lagerstyring

Hvorfor er lagerstyring vigtigt?

Det er en rimelig væsentlig del af at drive restauration, at du har styr på dit lager. Du skal kunne se, hvad, og hvor meget, du har på lager af dine pågældende varer. Det gør det nemt for dig at holde overblikket og også nemmere for dig, når du skal bestille nye varer hjem.

Men hvad er lagerstyring?

Vores lagerstyring er en softwareløsning vi tilbyder til dig. Med den har du mulighed for at holde et overblik over dit lager. Du har også mulighed for at have flere forskellige lagre. Det kan f.eks. være, hvis du driver en bar, at du har et hovedlager og små lagre i hver af dine barstationer. Du har mulighed for at flytte rundt på dine varer, så du hele tiden ved, hvor meget du har på dine forskellige lagre.

Din kasseterminal kan holde styr på, hvor meget af hver ingrediens, der skal i den drink bartenderen vælger på skærmen. På den måde kan den også fortælle dig, hvornår der er brugt en flaske alkohol og derefter automatisk fjerne den fra lageret.

Du har også mulighed for at have et minimumslager. Det kan være at du vælger, at der altid skal være minimum 10 flasker vodka på lager. Når kassesystemet, så har registreret, at nu skulle der være 10 flasker vodka tilbage på lager, så får du en mail med dette og du har så mulighed for at genbestille hos din forhandler.

Er lagerstyring nødvendigt?

Vi anbefaler lagerstyring til dig, der har en større restauration eller måske flere forskellige restaurationer. Lagerstyring kræver megen arbejdsgang og disciplin, hvis det skal lykkedes ordentligt. Det kan virke overvældende, hvis du ejer en mindre bar, hvor manuel lagerstyring måske egentlig er nemmere for dig. Det er selvfølgelig helt op til dig, hvad du foretrækker, det er bare hvad vores erfaring fortæller os.

Nogen synes det er nødvendigt for deres restauration med automatisk lagerstyring, mens andre klarer sig helt fint uden – det er op til dig og hvad du synes er nødvendigt for dig og din restauration.