Servicemeddelelse: Vi oplever problemer med serveren i øjeblikket - Vores udbyder er på sagen.

MyLoyal

LOYALITETSPROGRAM

Om Integrationspartneren

MyLoyal er din foretrukne leverandør på white-label loyalitetapp´s, skræddersyet specielt til restaurant. Vi hjælper dig med at opbygge en loyal kundebase, der bliver ved med at komme tilbage til din restaurant. Hvad MyLoyal kan gøre for din restaurant:

  • Engager dine kunder med et tilpasset loyalitetsprogram.
  •  Tilbyd personlige tilbud, der holder dem begejstret.
  • Erstat traditionelle stempelkort med en digital oplevelse.
  • Hold dine kunder opdateret med en nyhedsfeed.
  • Take-away, bordbestilling og bordreservation.
  • Tilføj sjov med interaktive spil.

…og meget mere! Vores platform giver dig mulighed for nemt at forme og tilpasse din marketingstrategi, samtidig med at du får uvurderlige indsigter i din kundebase. Vi gør digitalisering og datainsigt til en leg!Vi er sølvsponsor på Digital Day 2023, fordi MyLoyal handler om konkrete resultater og reel digital indvirkning. Vi er her for at fremme branchens vækst ved at tilbyde praktiske, moderne løsninger, der direkte vil styrke din restaurants succes. Kom og oplev forskellen med os! 

Vores loyalitets- og fordelsprogram inkluderer native skræddersyede apps til IOS og Android, et administrationsinterface og et avanceret analysemodul. Vores loyalitetsapps vil altid blive tilpasset jeres individuelle brand.

Ved at anvende den bedste software på markedet understøtter vores loyalitets- og fordelsprogram alle former for kundefordele via vores app: points, digitale stempelkort, kundeabonnementer og cashback baserede moduler og mange flere muligheder.

I MyLoyal interfacet kan I med det avancerede administrationspanel personliggøre og planlægge direkte kommunikation til kunderne og endda udgive personlige tilbud og nyheder direkte i app’en. Den avancerede analysefunktion gør det muligt at indsamle hidtil ukendte og værdifulde indsigter om jeres kunder.

Alle disse nye data, indsigter og kundeanalyser vil gøre jer i stand til nemt at forudse kundeadfærd og sætte ind med effektive fordele, der fastholder og motiverer kundernes næste besøg. MyLoyal softwareløsningen integreres desuden problemfrit i jeres OnlinePOS system og webshop.

Overfør automatisk transaktioner

Giver en 360 graders kundeindsigt - at arbejde med livedataene giver MyLoyal mulighed for at beregne tallene i realtid, hvilket giver den nødvendige indsigt for at forstå dine kunders adfærd bedre end nogensinde før.

Fuld rabatindløsningsintegration

Loyalitetspoint i realtid - Forbedre kundeoplevelsen med friktionsfri loyalitetsoptjening. MyLoyals løsning er let integreret, og der er ingen ekstra barrierer for køber eller medarbejder.

Få en demo på OnlinePOS

Få en uforpligtende og personlig gennemgang af vores POS-løsninger.