Servicemeddelelse: Vi oplever problemer med serveren i øjeblikket - Vores udbyder er på sagen.

MyLoyal

LOYALITETSPROGRAM

Om Integrationspartneren

MyLoyal blev lanceret i 2016. Vi leverer effektive app baseret omni-channel loyalitets- og fordelsprogrammer, der hjælper jer med at fastholde jeres kunder. Vi bruger vores internationale viden til at udvikle skræddersyede apps til detailhandlen og restaurationsbranchen, som kan administrere kundefordele, kommunikation og kundeindsigter ved hjælp af vores avancerede SaaS softwareløsning.

Vores loyalitets- og fordelsprogram inkluderer native skræddersyede apps til IOS og Android, et administrationsinterface og et avanceret analysemodul. Vores loyalitetsapps vil altid blive tilpasset jeres individuelle brand.

Ved at anvende den bedste software på markedet understøtter vores loyalitets- og fordelsprogram alle former for kundefordele via vores app: points, digitale stempelkort, kundeabonnementer og cashback baserede moduler og mange flere muligheder.

I MyLoyal interfacet kan I med det avancerede administrationspanel personliggøre og planlægge direkte kommunikation til kunderne og endda udgive personlige tilbud og nyheder direkte i app’en. Den avancerede analysefunktion gør det muligt at indsamle hidtil ukendte og værdifulde indsigter om jeres kunder.

Alle disse nye data, indsigter og kundeanalyser vil gøre jer i stand til nemt at forudse kundeadfærd og sætte ind med effektive fordele, der fastholder og motiverer kundernes næste besøg. MyLoyal softwareløsningen integreres desuden problemfrit i jeres OnlinePOS system og webshop.

Overfør automatisk transaktioner

Giver en 360 graders kundeindsigt - at arbejde med livedataene giver MyLoyal mulighed for at beregne tallene i realtid, hvilket giver den nødvendige indsigt for at forstå dine kunders adfærd bedre end nogensinde før.

Fuld rabatindløsningsintegration

Loyalitetspoint i realtid - Forbedre kundeoplevelsen med friktionsfri loyalitetsoptjening. MyLoyals løsning er let integreret, og der er ingen ekstra barrierer for køber eller medarbejder.

Få en demo på OnlinePOS

Få en uforpligtende og personlig gennemgang af vores POS-løsninger.