Servicemeddelelse: Vi oplever problemer med serveren i øjeblikket - Vores udbyder er på sagen.

Tag testen

Overholder du den nye kasselov?

Læs en informativ artikel om de nye krav her: Den nye kasselov 2.0 
Læs de officielle krav her: Nye krav til digital salgsregistrering

  Bruger du OnlinePOS i dag?

  JaNej

  Hvis du har OnlinePOS i dag, behøver du som udgangspunkt ikke at bekymre dig! ♥️ 🎉 Vi overholder altid alle nuværende og fremtidige krav, der kommer fra Skattestyrelsen.

  VIGTIGT: Selvom du har OnlinePOS Kassesystem og vores software altid overholder alle krav fra Skattestyrelsen, skal du være opmærksom på situationer, som er udenfor vores kontrol. Herunder kan du finde nogle eksempler:

  • Hvis du har én eller flere betalingsterminaler eller andre betalingsløsninger, såsom MobilePay, der ikke er direkte integreret med dit digitale kassesystem. Med "integreret" menes det, at betalingsoplysninger effektivt deles mellem kasseterminalen og betalingsterminalen.

  • Hvis du har ældre udstyr, der ikke er blevet opdateret for nylig.

  • Hvis du bruger hardware, der ikke er købt hos OnlinePOS.

  Vi anbefaler altid at du tager kontakt til os, hvis du er i tvivl. Du kan udfylde formularen nedenfor eller kontakte vores supportafdeling, der kan hjælpe dig med at blive klogere på din opsætning

  Omsætter du for mere end 10 millioner kroner om året?

  JaNej

  Arbejder du i én af følgende industrier?

  Restauranter, Caféer mv.Værtshuse, Diskoteker mv.Pizzeriaer, Grillbarer, Isbarer mv.Købmænd, Døgnkiosker mv.Ingen af ovenstående

  Er din betalingsterminal integreret?*

  Det er alle dine betalingsterminaler som skal være integreret.

  JaNejJeg er i tvivl

  *Hvad betyder det, når en betalingsterminal er "integreret"? Det betyder, at den er direkte forbundet med dit kasseapparat/kassesystem. Hvis betalingsterminalen er integreret, bliver betalingsoplysninger automatisk delt effektivt mellem betalingsterminalen og det tilknyttede kassesystem. Denne funktion er et af de nye lovkrav fra Skat.

  Du er muligvis omfattet af den nye skattelovgivning! Men fortvivl ikke! Vi har den perfekte løsning til din forretning, så du kan overholde de nye krav fra Skat. Tag en snak med en af vores salgs- og produktspecialister om dine muligheder. Det er helt uforpligtende. Udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt.

  Det ser ud til, at din nuværende løsning opfylder de nye krav fra Skattestyrelsen. Hvis du dog stadig er i tvivl eller gerne vil have et uforpligtende syn på din nuværende løsning, er du mere end velkommen til at tage en snak med en af vores salgs- og produktspécialister. Det er helt uforpligtende. Udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

  I første omgang er der særligt fokus på virksomheder, der omsætter for under 10.000.000 kroner om året. Derfor er det med stor sandsynlighed, at du ikke er omfattet af den nye skattelovgivning. Hvis du dog stadig er i tvivl eller gerne vil have et uforpligtende syn på din nuværende løsning, er du mere end velkommen til at tage en snak med en af vores salgs- og produktspécialister. Det er helt uforpligtende. Udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

  I første omgang er der særligt fokus på virksomheder, der passer ind i de beskrevne industrier ovenfor. Derfor er det med stor sandsynlighed, at du ikke er omfattet af den nye skattelovgivning. Hvis du dog stadig er i tvivl eller gerne vil have et uforpligtende syn på din nuværende løsning, er du mere end velkommen til at tage en snak med en af vores salgs- og produktspécialister. Det er helt uforpligtende. Udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

  Fornavn

  E-mail:

  Mobilnummer:

  Virksomhedsnavn

  ** Disclaimer: Denne test og de resultater, der genereres, er udelukkende beregnet til informationsformål. Det udgør ikke juridisk rådgivning eller erstatning herfor. Du bør ikke basere dine beslutninger udelukkende på resultaterne af denne test. Som forretningsdrivende er du ansvarlig for at forstå og overholde den gældende lovgivning, herunder kasseloven. Resultaterne af denne test er ikke en garanti for, at din løsning er compliant med lovgivningen. Det er dit ansvar at sørge for, at din forretningspraksis og løsning er i overensstemmelse med alle relevante love og bestemmelser. Vi anbefaler kraftigt, at du søger juridisk rådgivning fra en kvalificeret juridisk ekspert eller rådgiver, der kan vurdere din situation og give dig specifikke anbefalinger i forhold til kasseloven og andre relevante love.Vi påtager os intet ansvar for eventuelle tab eller skader, som du måtte lide som følge af brugen af denne test eller de oplysninger, den leverer. Brugen af denne test er på eget ansvar.