Servicemeddelelse: Vi oplever problemer med serveren i øjeblikket - Vores udbyder er på sagen.

OnlinePOS er kåret som Gazelle for 5. år i træk

Vejen til Maratongazelle-status

Tirsdag d. 5. november deltog OnlinePOS i årets Gazellekåring i Region Midtjylland. I år er det 5. år i træk at vi er kåret som Gazelle-virksomhed, og det er noget der gør os til en såkaldt maraton-Gazelle. Det er noget vi er ydmyge og stolte over at være.

Ved kåringen blev vi inviteret til at tale om vejen til vores Gazellestatus.

Lasse Peters (CEO) sagde følgende om at lykkes:

”Det er lange dage, hårdt arbejde og stædighed, og det at få de rigtige mennesker med på rejsen”.

Hos OnlinePOS er stort set alle ansatte igennem tiden stadig med, og det gør medarbejderne i stand til at holde fokus og have en finger på pulsen i forhold til hvad der sker i branchen. Netop branchekendskab er noget der har defineret OnlinePOS fra starten, og den tætte dialog og samarbejde har været en af drivkræfterne til at OnlinePOS er vokset med Gazellestatussen til at blive en mellemstor virksomhed.

Også rollefordelingen og aldersforskellen mellem Lasse Peters (CEO) og Karsten Knudsen (SEO) har været en drivkraft i OnlinePOS og udviklingen i virksomheden igennem næsten ti år.

”Rollefordelingen har været klar fra starten. Jeg tager mig af salg og havde et netværk i restaurationsbranchen fra start, og Lasse tager sig mere af administration og udvikling”.

Læs mere om Gazelle-prisen og kriterierne for at blive Gazelle her.We work closely with you and carry out research to understand your needs and wishes.